0

بررسي کسري خدمت براي دانشجويان پژوهشگر در زمينه دفاعي

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

بررسي کسري خدمت براي دانشجويان پژوهشگر در زمينه دفاعي

 

بررسي کسري خدمت براي دانشجويان پژوهشگر در زمينه دفاعي

چهل و دومين گردهمايي معاونان پژوهشي و فناوري دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌هاي علم و فناوري با موضوع کسري خدمت براي دانشجويان پژوهشگر در زمينه دفاعي در دانشگاه رازي کرمانشاه گشايش يافت.

به گزارش خبرگزاري مهر، چهل و دومين گردهمايي معاونان پژوهشي و فناوري دانشگاه‌ها، ‌پژوهشگاه‌ها و پارک‌هاي علم و فناوري از امروز به مدت 2 روز در دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار مي‌شود.

در اين گردهمايي موضوعات ارتباط صنعت و دانشگاه، کسري خدمت براي دانشجويان پژوهشگر در زمينه دفاع، بررسي آيين‌نامه‌هاي پژوهشي و فناوري دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها بررسي مي‌شوند.

در اولين روز از برگزاري اين همايش دو روزه که با شعار "اقتصاد دانش‌بنيان؛ پيشران و موتور محرکه جهاد اقتصادي" آغاز شده است، نشست‌هاي تخصصي نحوه تعامل دانشگاه‌ها با وزارت صنعت و معدن و تجارت، ساماندهي مخترعان و صاحبان ايده‌ها و طرح‌هاي فناورانه با قابليت تجاري‌سازي در ساختارهاي فناوري کشور، بررسي آخرين وضعيت تأمين منابع علمي کشور، نحوه تأمين و تجهيز آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي در بستر شبکه شاعا و منشور اصول اخلاق پژوهشي و دستورالعمل رسيدگي به تخلفات پژوهشي بررسي مي‌شوند.


پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

یک شنبه 3 مهر 1390  11:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها