0

اخبار ورزشی

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

پاسخ به:اخبار ورزشی

يورگن کلوپ: اين پيروزي حق ما بود

دورتموندي ها در ديدار مقابل ماينس ابتدا از حريف عقب افتادند اما در نهايت با گل هاي نيکلاي پريسيچ و لوکاش پيشچک به پيروزي رسيدند.

یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، بعد از پیروزی 2-1 تیمش مقابل ماینس، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.

در این دیدار دورتموندی ها ابتدا از حریف عقب افتادند اما در نهایت با گل های نیکلای پریسیچ و لوکاش پیشچک به پیروزی رسیدند.

کلوپ در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه دورتموند گفت:" این یک سه امتیاز فوق العاده بود. من از گل دقایق پایانی مان لذت بردم زیرا این حداقل گلی بود که لیاقتش را داشتیم.

ما می توانیم به عنوان یک تیم و با سبک خودمان بازی کنیم اما رسیدن به نتیجه درست بسیار دشوار است."

متس هوملس، مدافع دورتموند نیز صحبت های سرمربی تیمش را تایید کرد و گفت:" اگر نمی توانستیم به سه امتیاز برسیم، عدالت رعایت نمی شد. هر دو تیم بسیار سرعتی بازی کردند اما ما در نیمه دوم نشان دادیم که می توانیم همچنان بسیار خوب بازی کنیم."

دورتموندی ها این هفته در لیگ قهرمانان باید مقابل مارسی قرار بگیرند.

یک شنبه 3 مهر 1390  1:57 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

پس از تساوي در خانه آگسبورگ

اسلوم‌کا: در بازي روبه جلو مشكل داشتيم

سرمربي تيم فوتبال هانوفر پس از تساوي مقابل آگسبورگ اعتقاد دارد که شاگردانش در بازي رو به جلو مشکل داشته است.

به نقل از کیکر، میرکو اسلوم کا اظهار داشت: پس از آنکه در آخرین بازی خارج از خانه 3 بر صفر بازنده شدیم، برای ما مهم بود که در بازی دیگر پرقدرت و باثبات ظاهر شویم، از این رو ابتدای بازی زیاد در بازی رو به جلو فعال نبودیم و موقعیت گل هم نداشتیم.

وی که تیمش شب گذشته در بازی خارج از خانه با آگسبورگ از هفته هفتم بوندس لیگا به تساوی بدون گل رسید، افزود: در نیمه دوم صاحب موقعیت بیشتری برای گلزنی شدیم، به شاگردانم می‌گویم وقتی دارای چنین موقعیت‌های خوبی برای گلزنی می‌شوند و می خواهند در جمع بالانشینان جدول حاضر باشند، باید از فرصت‌ها استفاده کنند تا برنده شوند، زیرا برد باعث صعود به رده‌های بالای جدول خواهد شد.

هانوفر با این نتیجه صاحب 12 امتیاز و رده ششم جدول بوندس‌ لیگا قرار گرفت.

یک شنبه 3 مهر 1390  1:58 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

نفره شدن ما به کسي ربطي ندارد

مورينيو: تعويض‌هايم بدون نقص بود

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از پيروزي 6 بر 2 تيمش مقابل رايووايکانو گفت: بدون ترديد تعويض‌هايم بي نقص و مفيد بود.

به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پس از بازی گفت: دوست داشتم لاسانا دیارا بازی کند؛ اما چاره‌ای نداشتم، هنگامی که بن‌زما و خدیرا وارد میدان شدند تاکتیک ما تغییر کرد و تیم به این تغییر احتیاج داشت، ورود اوزیل به زمین هم لازم بود و مجبور شدم به خاطر آن گل خورده زودهنگام، میانه میدان را برای دقایقی به حریف واگذار کنم تا حفره‌های لازم برای نفوذ مهاجمین ایجاد شود.

مورینیو درخصوص حرف‌های درگوشی با مربی تیم رایو گفت: پیش او رفتم و گفتم که نگران نباشد داور یکی از ما را اخراج کرده و با خیال آسوده به هر 3 امتیاز بازی فکر کند، او هم خندید و گفت: 10 نفره شدن شما به من ربطی ندارد، البته من هم می‌دانستم که به او ربطی ندارد و اصولا 10 نفره شدن ما به هیچ کس ربطی ندارد.

مورینیو درباره درخشش  واران نیز گفت: این همان وارانی بود که من از مدت‌ها قبل منتظر تماشایش بودم، عالی بود، خوب دفاع کرد، خوب پاس داد و خوب گل زد، به همین خاطر او را خریده‌ایم.

شب گذشته تیم فوتبال رئال مادرید مقابل رایووایکانو صف‌آرایی کرد و در دقیقه یک گل خورد.
سفید‌های پایتخت با گل زودهنگام خود شوک عجیبی را به اهالی برنابئو وارد کردند.
اما گل‌های دقیقه 39 رونالدو و هیگواین تیم مورینیو را با نتیجه دو بر یک پیش انداخت.
رئال مادرید در آغاز نیمه دوم ( دقیقه 51) از روی نقطه پنالتی توسط رونالدو به گل سوم رسید؛ اما میچو زننده گل اول رایو موفق شد بلافاصله (55) گل دوم تیمش را نیز به ثمر برساند.
اخراج دی‌ماریا در دقیقه 57 بار دیگر تیم مورینیو را 10 نفره کرد تا آقای خاص لبخندهای همیشگی خود را به نمایش بگذارد.

واران 67، بن‌زما 73 و رونالدو (پنالتی 84) دیگر گل‌های رئال مادرید را به ثمر رساندند تا مادرید با نتیجه 6 بر 2 به پیروزی برسد.

یک شنبه 3 مهر 1390  1:59 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

مسي: از هم تيمي هايم متشکرم

ستاره آرژانتيني بارسا در ديدار مقابل اتلتيکومادريد نمايش خيره کننده اي را به اجرا گذاشت و در پايان بازي به تمجيد از هم تيمي هايش پرداخت.

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل اتلتیکومادرید که با برد 0-5 کاتالونیایی ها همراه بود، هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت.

ستاره ریزنقش آرژانتینی بار دیگر دراین بازی خوش درخشید و سه گل از  5 گل بارسا در این دیدار را به ثمر رساند.

البته او این موفقیتها را مدیون هم تیمی هایش است. در پایان این بازی، مسی گفت:« من باید از هم تیمی هایم تشکر کنم. ما نشان دادیم که وقتی خوب بازی می کنیم، از فوتبالمان لذت می بریم. بازی سختی بود. چون اتلتیکو به خوبی در زمین مستقر شده بود. اتلتیکو تیم خوبی دارد و از دقیقه اول به این تیم احترام گذاشتیم ولی از نظر گلزنی در جریان بازی ار حریف جلو افتادیم و خیلی سریع کنترل بازی را در دست گرفتیم.»

با این برد بارسلونا در رده دوم جدول رقابتهای لالیگا قرار گرفت.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:02 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

فرگوسن بعد از تساوي:کراوچ دائما خطا مي کرد

مربي اسکاتلندي معتقد است که پيتر کراوچ در جريان ديدار تيمش مقابل استوک دائما برروي بازيکنانش خطا مي کرد و در ادامه به تمجيد از دخه آ پرداخت.

سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد درپایان دیدار تیمش مقابل استوک سیتی که با تساوی 1-1 به اتمام رسید به انتقاد از پیتر کراوچ، بازیکن تیم حریف پرداخت و اعلام کرد که کراوچ همیشه خطا می کند.

بعد از آنکه یونایتد با گل نانی از حریف پیش افتاد، این کراوچ بود که بازی را به تساوی کشاند و در پایان این دیدار سرالکس فرگوسن در انتقاد از کراوچ گفت:« او همیشه خطا می کند و با قدبلندی که دارد روی سر تمام مدافعان می پرد و روی آنها خطا می کند. مدتی طولانی است که کراوچ این کار را می کند و حتی داوران هم این را می دانند. حتی در صحنه گل هم ممکن است روی فیل جونز خطا کرده باشد.البته باید بگویم که توانایی بالایی هم در ضربات هوایی دارد.»

مربی یونایتد در ادامه صحبتهایش به تمجید از داوید دخه آ، دروازه بان جوان تیمش پرداخت و گفت:« او درنیمه اول یک مهار فوق العاده اشت . اعتماد به نفس او بالا بود و عملکرد فوق العاده ای را به نمایش گذاشت. هیچ چیزی در این بازی او را اذیت نکرد.»

سرالکس معتقد است که تیمش می توانست گلهای بیشتری را به ثمر برساند:« بازیکنانم مثل قهرمانان واقعی بازی کردند. استوک بازیکنان زیادی ندارد و به نحو خاص خودشان حریفان را تحت فشار قرار می دهند. از نظر تهاجمی ما بازی خوبی را ارائه کردیم و شاید می توانستیم بیشتر از یک گل به ثمر برسانیم. ولی شاید تساوی نتیجه عادلانه ای بود.من از عملکرد تیمم راضی ام. بازیکنانم مثل قهرمانان واقعی جنگیدند.»

یک شنبه 3 مهر 1390  2:04 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اردوي تيم فوتبال نوجوانان 22 مهر برگزار مي‌شود

اولين اردوي تيم فوتبال نوجوانان براي مسابقات قهرماني آسيا از 22 مهر آغاز مي شود.

با صعود تیم نوجوانان به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی آسیا کادرفنی این تیم باید این تیم را برای این رقابت ها آماده کند.
مسابقات قهرمانی آسیا شهریور سال آینده برگزار می شود.
طبق برنامه قبلی قرار است از 22 تا 26 مهر اولین اردوی نوجوانان در راه آماده سازی تیم برای مسابقات آسیایی برگزار شود.

این اردو برای بازیکنانی است که سابقه حضور در اردوهای مختلف را دارند و برای محک دوباره قرار است در کمپ تیم های ملی حضور پیدا کنند.
علی دوستی هنوز برنامه های خود برای یک سال آینده را به فدراسیون نداده و قرار است به زودی در جلسه ای با رئیس فدراسیون از برنامه های خود بگوید.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:06 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

گوارديولا: بهتر بوديم و سه امتياز گرفتيم

سرمربي تيم بارسلونا از پيروزي پرگل تيم و بسته ماندن دروازه‌ي آبي - اناري‌ها مقابل آتلتيکو مادريد راضي است.

پپ گوارديولا در پايان ديدار مقابل آتلتيکو مادريد که با برتري 5 بر صفر شاگردانش همراه بود، عنوان کرد: اصلا بازي آساني نبود. بايد براي زحمت و تلاش بازيکنان که در ثبت اين نتيجه موثر بودند احترام قائل شوند. آنها در اين بازي به سختي تلاش کردند. همانند کاري که مقابل رئال سوسيداد، ميلان و والنسيا انجام داده بودند.

وي درباره‌ي وضعيت خط دفاعي بارسلونا هم گفت: از اين که در اين بازي دروازه‌مان را بسته نگه داشتيم خوشحالم. سيستم و ترکيب خط دفاعي ما در بازي‌هاي آينده به حريفي که با آن روبرو هستيم بستگي دارد.

گوارديولا با تبريک به مسي به دليل دومين هت تريک در لاليگا درباره‌ي عملکرد شاگردانش هم گفت: ما در اين بازي از آتلتيکو مادريد بهتر بازي کرديم و سه امتياز را گرفتيم. تلاش مي کرديم تا هر چه سريعتر توپ را از ناحيه‌ي دفاعي‌مان دور کنيم، چرا که مي دانستيم بازيکني مانند فالکائو بسيار کم نقص است و قدر هر موقعيتي را مي داند.

سرمربي بارسلونا در ادامه به بازي تيمش در ليگ قهرمانان اروپا اشاره و عنوان کرد: از حالا به بازي بعدي مقابل باته بريسوف فکر مي کنيم و تلاش مي کنيم تا با پيروزي به صدر جدول برسيم. بازي سختي مقابل تيم قهرمان بلاروس خواهيم داشت.

تيم بارسلونا با وجود پيروزي پر گل مقابل آتلتيکو مادريد پايين تر از تيم شگفتي ساز رئال بتيس در رده‌ي دوم قرار دارد.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:07 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

مجيد صالح: استقلال از بهترين‌هاي آسيا است

سرمربي تيم فوتبال سايپا البرز درباره بازي فرداي تيمش مقابل استقلال، عنوان کرد: سايپا روند رو به رشدي را از ابتداي فصل داشته است و در اين بازي نيز به دنبال احياي شخصيت سايپا هستيم.

مجيد صالح گفت: بازي فردا، بازي سختي خواهد بود، چون استقلال صدرنشين جدول است و از حمايت تماشاگرانش برخوردار است. به اعتقاد من استقلال يکي از بهترين تيم‌هاي آسيا است که در همه پست‌ها بازيکنان درجه يک دارد و از کادر فني مجرب نيز بهره مي‌برد. در اين ديدار هر دو تيم بازي تاکتيکي را از خود به نمايش خواهند گذاشت.

سرمربي سايپا در ادامه درباره شرايط تيمش، تصريح کرد: سايپا از ابتداي فصل روند رو به رشدي را داشته و از لحاظ فني به خواستهَ‌هايمان رسيده ايم، اما هنوز بازيکنانم به لحاظ روحي و رواني نيازمند خودباوري هستند. اميدوارم با کسب نتيجه‌اي خوب مقابل استقلال به اين خودباوري برسيم.

صالح در پايان تاکيد کرد: در ابتداي فصل قول قهرماني را به هيچ کس نداده‌ام، منظور من اين بود که سايپا انگيزه قهرماني دارد که اين موضوع براي همه تيم‌ها است و تمام تيم‌هاي ليگ برتر براي قهرماني مي‌جنگند، اما براي رسيدن به آن تيمي که بيشتر تلاش کند و از موقعيت‌هايش استفاده کند، موفق خواهد بود.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:10 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

اگر قرار به برکناري ام بود بايد مي گفتيد چرا

فتح‌الله‌زاده: طبق اساسنامه پيش مي رويم

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: تصور مي کنم هيئت مديره استقلال از هيئت مديره باشگاه پرسپوليس منسجم‌تر است.

علی فتح الله زاده در گفتگویی صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

*با معرفی اعضای هیئت مدیره استقلال خیالتان راحت شد؟
خیال من نباید راحت می‌شد، خیال AFC باید راحت می‌شد.

* پیش از این تلاش شما بر این بود که تعداد اعضای هیئت مدیره کم باشد اما اکنون تعداد اعضا به 7 نفر رسیده است؟
دوستانی که هم اکنون انتخاب شده‌اند بیش از این در استقلال بوده‌اند و بر امور تسلط دارند. فقط با توجه به اینکه برداشت‌ها از صحبت‌ها و مصاحبه‌ها ممکن است متفاوت باشد از دوستان خواسته‌ایم که بیشتر مراقبت کنند تا استقلال از این آرامش خارج نشود.

* یعنی شما از این تعداد نفرات استقبال می‌کنید؟
خودم معتقدم اگر جمع محدود‌تر بود بهتر می‌شد اما اکنون شرایط به گونه‌ای است که همه باید برای کمک به استقلال تلاش خود را انجام دهیم.

* شما فکر می‌کنید این هیئت مدیره همدل است؟
در کارهای فرهنگی و ورزشی سلایق فرق می‌کند. شما دو نفر را پیدا نمی‌کنید که مثل هم فکر کنند. وقتی قرار است کار تیمی انجام شود باید به کار تیمی احترام گذاشت. وقتی همه روی یک مسئله اتفاق نظر دارند حتی اگر آن موضوع باب طبع یک نفر نباشد باید بپذیرد. ما باید کاری کنیم که هواداران از شرایط استقلال لذت ببرند.

* شرح وظایف هیئت مدیره و مدیر عامل مشخص شده است؟
شرح وظایف هر یک از ما را اساسنامه قبلا تعیین کرده و باید طبق آن پیش رویم.

* آقای رسولی نژاد در گفتگویی از شما خواسته در اولین اقدام لیست اسامی را به AFC ارسال کنید.
هنوز که AFC از ما لیست را نخواسته است اما به محض اینکه بخواهند آن را ارسال می‌کنیم.

* قبول دارید اکثر هواداران استقلال با شنیدن نام نجف‌نژاد و رسولی‌نژاد یاد حذف استقلال از لیگ قهرمان می‌افتند؟
آن قضیه اتفاق افتاده ولی اکنون دوستان در موقعیت‌های بهتری کار می‌کنند و مطمئن باشید در مجموعه فعلی چنین اتفاقاتی نمی‌افتد و ما موجب خرسندی هواداران می‌شویم. در مجموع من فکر می‌کنم هیئت مدیره استقلال از هیئت مدیره پرسپولیس منسجم تر است.

* یعنی آقای عباسی حواسش به استقلال بیشتر بوده؟
فکر نمی‌کنم. آقای عباسی رئیس مجمع پرسپولیس شدند و این قدرت تیم را بیشتر می‌کند هر چند که رئیس مجمع ما هم وزیر اقتصاد آقای حسینی هست و بر امور تسلط دارد.

* وزیر اقتصاد اگر رئیس مجمع باشگاه استقلال است چرا در جلسه‌ای که قرار بود اعضای هیئت مدیره انتخاب شود شرکت نداشت؟ آیا ایشان در جریان انتخاب اعضای هیئت مدیره بود؟
آقای حسینی نماینده تام الاختیار وزیر ورزش در مجمع استقلال است و حتما وزیر ورزش قبل از معرفی اعضای هیئت مدیره با او هماهنگی‌های لازم را به عمل آورده است. داشتن رئیس مجمع مستقل از باشگاه پرسپولیس با توجه به واگذاری این باشگاه به شرکت خصوصی و واگذاری یک الزام حقوقی و قانونی بود.

* پیش از انتخاب اعضای هیئت مدیره بحث این بود که وزیر ورزش نظر مثبتی روی ماندن شما در استقلال ندارد؟
می‌دانم که آقای عباسی خودشان به من خیلی لطف داشتند اما از بیرون تحت فشار بودند. در روزهایی که من احتیاج به حمایت داشتم و در روزهایی که باید به فکر پیروزی در دربی می‌بودم برای من شایعه درست کردند. آن موقع سکوت کردم ولی اکنون یک سؤال از دوستانی که در این مدت قلم‌هایشان علیه من چرخید دارم و این است که مگر یک مدیر چه باید بکند که به کارش ادامه دهد؟ شما حتی اگر می‌دانستید که صحبت از برکناری من است باید می‌گفتید چرا. من این دوستان را به وجدان خودشان واگذار می‌کنم. این دنیا می‌گذرد و می‌رود و مهم این است که نام نیکو از آدم بماند.

* شما پیش از این از 3 سال فرصت برای قهرمانی در آسیا صحبت می‌کردید. هنوز روی حرف خود هستید؟
بله، من همیشه گفته‌ام 3 سال فرصت می‌خواهم. یک سال آن گذشته و اگر برای سال آینده عمری باقی ماند مطمئن باشید استقلال بهترین نتیجه را می‌گیرد.

* قضیه فسخ قرارداد ولید علی چیست؟
روزی که می‌خواستیم تصمیم بگیریم بازیکن جذب کنیم با کمبود مهره روبه رو بودیم چون آن موقع زندی را نگرفته بودیم و تکلیف محسن یوسفی هم مشخص نبود. ما یار گرفتیم که کم نیاوریم اما اکنون این قضیه قابل بررسی است. من حتما امشب با مظلومی حرف می‌زنم. باید با خود بازیکن هم صحبت شود. مطمئنا تصمیمی گرفته می‌شود که هم صرفه جویی شود و هم به تیم لطمه وارد نشود.

* شکایت رینالدو به کجا رسید؟
ظاهرا آقای واعظ آشتیانی گفته او جرائمی داشته است ما هم از مشاوران ایشان خواسته‌ایم که مستندات را به ما بدهند. این جرائم باید از قرارداد رینالدو کم شود. نمی‌توانیم وقتی قراردادی با بازیکنی بسته شده چون مربوط به مدیریت گذشته است آن را پرداخت نکنیم و بگوییم به ما چه. تا روزی که شکایت آمد از این موضوع اطلاع نداشتیم ولی مطمئنا این مسئله را حل می‌کنیم.

* فردا استقلال با سایپا بازی دارد شما هم مثل آقای رسولی نژاد امیدوارید استقلال ببرد. تا نگویند پا قدم هیئت مدیره بد بوده است؟
امیدوارم بچه‌ها زحمت خود را بکشند و این بازی را ببریم. برد و باخت به قدم نیست.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:11 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

ر ديدار مقابل نورنبرگ

فابرو: لايق پيروزي بوديم

سرمربي تيم فوتبال بورسيامونشن گلادباخ گفت: موقعيت‌ هاي زيادي خلق کرديم و لايق پيروزي بر نورنبرگ بوديم.

به نقل از کیکر، لوسین فابرو پس از کسب پیروزی یک بر صفر شب گذشته مقابل نورنبرگ در هفته هفتم بوندس لیگا اظهار داشت: کاملا شایسته کسب برد مقابل نورنبرگ  بودیم، به عنوان مسئول فنی تیم می‌گویم چنین لیاقتی داشتیم؛ اما برای آنکه پیروز شویم، انرژی زیادی صرف کردیم، چون مجبور بودیم بجنگیم.

وی که تیمش با این برد صاحب 16 امتیاز شد و با دو امتیاز اختلاف در رده دوم جدول پس از بایرن‌مونیخ قرار گرفت، افزود: تحت این شرایط موقعیت‌های زیادی را هم خلق کردیم؛ اما این فرصت‌ها را بیهوده از دست دادیم.

او  افزود: نباید فراموش کنیم همین سه ماه قبل با چه مرارتی در دسته اول تیم را حفظ کردیم. به هرحال از موقعیت کنونی و نتیجه بدست آمده بسیار خرسند هستم.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:11 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

راجرز: شجاعت شاگردانم قابل تقدير است

سرمربي تيم فوتبال سوانسي معتقد است با توجه به تفاوت کلاس يارانش و چلسي، باخت 4 بر يک از حريف استامفوردبريجي نتيجه‌اي غيرقابل‌باور نيست.

‌      به نقل از دیلی میل، براندون راجرز اظهار داشت: باخت از چلسی برای شاگردانم نتیجه‌ای دور از ذهن نیست، چرا که حریف بازیکنانی با کلاس جهانی در ترکیب خود دارد؛ اما ما از چنین ویژگی برخوردار نیستیم و مصاف در استامفوردبریج به واقع دیداری دشوار برای ما بود.

وی که شب گذشته تیمش در هفته ششم لیگ برتر 4 بر یک در ورزشگاه استامفوردبریج شکست خورد، افزود: جدا از نتیجه حاصل شده خوشحالم و  افتخار می‌کنم بازیکنانم بدون ترس از نام بزرگ حریف به بازی پرداختند. آنها در مجموع تا به اینجا نشان داده‌اند چقدر سختکوش و پرتلاش هستند و از این طریق سعی در پرکردن خلاء‌های موجود در تیم هستند.

این مربی جویای‌نام ادامه داد: با توجه به تفاوت کلاس بازی دو تیم می‌دانستم شانس برد حریف و باخت ما بسیار زیاد است.

سوانسی با 5 امتیاز در رده شانزدهم جدول لیگ برتر قرار گرفته است.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:12 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

سفر پروين به شيراز لغو شد

عضو هيئت مديره پرسپوليس سفر خود را به شيراز لغو کرد.

علی پروین عضو هیئت مدیره پرسپولیس قرار بود در سفر قرمز پوشان به شیراز این تیم را همراهی کند و امروز عازم این شهر شود اما به دلیل مشغله کاری و رسیدگی برخی امور باشگاه در تهران ماند و در تماسی تلفنی با کادر فنی پرسپولیس اعلام کرد که نمی‌تواند به شیراز سفر کند.

پروین ضمن تایید این خبر گفت: باید دنبال یک سری از کارها در تهران باشم.
این دفعه قسمت نشد همراه پرسپولیس بروم اما انشاءالله دفعه دیگر در خدمت بچه‌ها خواهم بود.

پرسپولیس ساعت 18:30 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر در ورزشگاه حافظیه شیراز به مصاف فجرسپاسی می‌رود.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:13 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

با صدور حکم از سوي رئيس هيئت مديره

امامي مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر مي‌شود

با صدور حکمي از سوي رئيس هيئت مديره باشگاه شاهين بوشهر مديرعامل جديد اين باشگاه فعاليتش را آغاز مي کند.

علیرضا محمدی مدیر روابط عمومی باشگاه شاهین بوشهر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: عبدالصاحب امامی از سوی هیئت مدیره باشگاه به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شده‌ ولی هنوز حکم این مدیر صادر نشده است. به زودی علی افراشته رئیس هیئت مدیره باشگاه حکم این مدیر را صادر می‌کند.

وی افزود: امامی رئیس دانشگاه آزاد بوشهر بوده و یکی از موسسین این دانشگاه در بوشهر است و از جمله مدیران قوی محسوب می‌شود.

پیش از این بهمن دهقان به عنوان سرپرست باشگاه شاهین بوشهر معرفی و بعد از آن نام علی افراشته به عنوان مدیرعامل باشگاه به کنفدراسیون فوتبال اسیا معرفی شده بود.

یک شنبه 3 مهر 1390  2:41 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

با صدور حکم از سوي رئيس هيئت مديره

امامي مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر مي‌شود

با صدور حکمي از سوي رئيس هيئت مديره باشگاه شاهين بوشهر مديرعامل جديد اين باشگاه فعاليتش را آغاز مي کند.

علیرضا محمدی مدیر روابط عمومی باشگاه شاهین بوشهر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: عبدالصاحب امامی از سوی هیئت مدیره باشگاه به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شده‌ ولی هنوز حکم این مدیر صادر نشده است. به زودی علی افراشته رئیس هیئت مدیره باشگاه حکم این مدیر را صادر می‌کند.

وی افزود: امامی رئیس دانشگاه آزاد بوشهر بوده و یکی از موسسین این دانشگاه در بوشهر است و از جمله مدیران قوی محسوب می‌شود.

پیش از این بهمن دهقان به عنوان سرپرست باشگاه شاهین بوشهر معرفی و بعد از آن نام علی افراشته به عنوان مدیرعامل باشگاه به کنفدراسیون فوتبال اسیا معرفی شده بود.

یک شنبه 3 مهر 1390  3:02 PM
تشکرات از این پست
barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2

زانتي: پيروزي مقابل بولونيا شروع خوبي بود

کاپيتان نراتزوري از پيروزي مقابل بولونيا به ‌عنوان شروعي خوب براي اينتر ياد کرد.

به نقل از سایت اینترمیلان، خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی نرآتزوری اظهار داشت: پیروزی ارزشمندی را مقابل بولونیا کسب کردیم، این برد اعتماد به نفس از دست رفته را بار دیگر به ما تزریق کرد و امیدوارم بار دیگر به دوران اوج خود باز گردیم.

اینتر شب گذشته با پیروزی 3 بر یک در خانه بولونیا به برتری رسید تا با هدایت رانیری اولین برد خود را در این فصل کسب کند.

زانتی درباره حضور رانیری به‌جای گاسپرینی سرمربی سابق این تیم افزود: رانیری یک مربی واقعی است و امیدوارم که با حضور این مربی به پیشرفت برسیم. ما زمان زیادی را در کنار هم نداشتیم تا به هماهنگی موردنظر برسیم و برد مقابل بولونیا قطعاً شروع خوبی برای ما خواهد بود.

یک شنبه 3 مهر 1390  3:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها