پاسخ به:اخبار ورزشی
فركي:قول نمي دهم نفت تهران آسيايي شود
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: قول نميدهم که با تيم نفت سهميه آسيايي کسب کنم. ما جايگاه و بضاعت تيم نفت را ميدانيم، البته اگر سهميه بگيريم خوشحال ميشويم.
|
 |
|
حسین فرکی، در خصوص دیدار تیمهای فوتبال نفت تهران و ملوان گفت: تیم ملوان چه در دورهای که من فوتبال بازی میکردم و چه در زمانی که مربی هستم، یکی از تیمهای خوب فوتبال ما بوده و بازی مقابل ملوان برای هیچ تیمی کار آسانی نیست. این تیم فصل گذشته نیز در فینال جام حذفی برابر پرسپولیس بازی کرد. وضعیت ملوان در این فصل نشان میدهد که عملکردش نسبت به دورههای گذشته ضعیفتر شده که این موضوع مربوط به مسائل داخلی باشگاه است.
وی افزود: ما دراین بازی میزبان هستیم.میخواهیم در این بازی دست پر از میدان خارج شویم و سه امتیاز این بازی خانگی را می گیریم چون بازیهای خارج از خانه دشوارتر است. فکر می کنم بازی با ملوان یک دیدار جذاب باشد هر چند احتمال دارد تماشاگران کمی از آن دیدن کنند.
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران در خصوص اینکه آیا فکر می کردید جایگاه این تیم در جدول رده بندی جزو چهارتیم بالای جدول باشد خاطر نشان کرد: خوشحالیم که در رده خوبی در جدول قرار داریم. در نیم فصل دوم میتوان بهتر در مورد جدول قضاوت کرد. هنوز معتقدم ما راه سختی در پیش داریم. شاید این جمله تکراری باشد اما باز هم میگویم میخواهیم در نیمه بالایی جدول قرار بگیریم. هنوز قضاوت در مورد جدول زود است.
فرکی در خصوص اینکه آیا نفت پتانسیل آسیایی شدن را دارد یا نه تاکید کرد: قول نمیدهم که با تیم نفت سهمیه آسیایی کسب کنم. ما جایگاه و بضاعت تیم نفت را میدانیم، البته اگر سهمیه بگیریم خوشحال میشویم اما ما منطقی فکر میکنیم. فوتبال قابل پیشبینی نیست. کیفیت تیمها نسبت به فصل گذشته بهتر شده است و تیمهای مدعی زیادی در رتبه های بالایی جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارند.
دیدار تیمهای فوتبال نفت تهران و ملوان از هفته هشتم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر عصر یکشنبه در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار می شود.
|
یک شنبه 3 مهر 1390 1:05 PM
تشکرات از این پست