0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش

بودجه‌ ‌34 ميليون پوندي براي آقاي گل بوندس‌ليگا‌

مالک ثروتمند و روسي چلسي‌، بودجه‌اي بالغ بر‌‌ 34 ميليون پوند را براي جذب آقاي گل 25 ساله بوندس‌ليگا در نظر گرفته است. براساس اخباري که از اردوي اين تيم شنيده مي‌شود، آبي‌هاي شهر لندن مي‌کوشند بودجه‌اي کلان را براي جذب ماريو گومز، ستاره اول خط حمله تيم باواريايي‌ در فصل نقل و انتقالات زمستاني در ماه ژانويه اختصاص دهند. در صورتي که گومز راهي جزيره شود، چلسي از توان تهاجمي کوبند‌ه‌تري برخوردار خواهد شد.

جک ويلشر، زير تيغ جراحي‌

باشگاه آرسنال، تأييد کرد که جک ويلشر، ستاره جوان اين تيم، روز دوشنبه قوزک پاي مصدومش را به تيغ جراحي خواهد سپرد. اين ملي‌پوش انگليسي براي مداواي قوزک پايش از يک کفش محافظ استفاده مي‌کرد اما باشگاه آرسنال تأييد کرد بعد از واکنش‌هاي منفي‌اي که به اين درمان نشان داد، ويلشر اکنون زير تيغ جراحي قرار خواهد گرفت. سخنگوي باشگاه گفت: «‌ما به جک فرصت داديم تا پايش را به‌طور طبيعي مداوا کند، کاري که براي يک بازيکن جوان مهم است اما آخرين اسکن‌ها نشان مي‌دهد که او نياز به جراحي دارد. همه در باشگاه اميدوارند او هرچه زودتر بهبود پيدا کند.»

کاکا: دوست دارم کنار نيمار بازي کنم‌

کاکا، هافبک رئال‌مادريد، اعلام کرد از پيوستن نيمار به رئال خوشحال خواهد شد. شايعات زيادي در مورد انتقال اين بازيکن‌19 ساله به رئال‌مادريد و بارسلونا منتشر شده و واگنر ريبريو، مدير‌برنامه‌هاي اين بازيکن اعلام کرده ترجيح مي‌دهد موکلش راهي پايتخت اسپانيا شود. کاکا گفت: «در تابستان، نام نيمار بارها در اسپانيا شنيده شد. البته ما چيزي در مورد جزئيات مذاکرات نمي‌دانيم اما دوست دارم نيمار را در تيم رئال ببينم.»

ريبري در بايرن از فوتبال خداحافظي مي‌کند‌

فرانک ريبري، ستاره فرانسوي باشگاه بايرن‌مونيخ اعلام کرد در اين تيم از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد کرد. او اکنون مصدوميت‌ها را پشت‌سر گذاشته و آماده است به بايرن در کسب قهرماني در بوندس‌ليگا و موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا کمک کند. ريبري در واکنش به احتمال خداحافظي‌اش با دنياي فوتبال در بايرن گفت: «قطعا. چرا‌که نه؟ من از حضور در بايرن بسيار خوشحالم و خانواده‌ام هم کاملا در اين‌جا جا افتاده‌اند، من پسري دار‌م که يک باواريايي به تمام معناست.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 3 مهر 1390  12:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها