بعد از مشخص شدن اعضاي هيئت مديره پرسپوليس، حميد استيلي جوان بدون حبيب کاشاني دوست و مدير سابقش بايد به جنگ 3 امتياز در حافظيه شيراز برود، آن هم در حاليکه شوک بزرگي به اين تيم وارد شده و علي پروين مرد همه کاره هيئتمديره در امور فني تأکيد کرده که حتي باخت در اين بازي هم دليلي نميشود تا از سرمربي تيمشان حمايت نکنند.
محمد رويانيان بدون شک غيرمنتظرهترين انتخاب براي مديرعاملي پرسپوليس بود اما از روزي که به اين سمت انتخاب شده تمام سعياش را کرده تا کشتي توفان زده سرخپوشان را به ساحل آرامش نزديک کند. از دادن وعدههاي شيرين به بازيکنان پرسپوليس گرفته تا نشاندن محمد مايليکهن و علي دايي دور يک ميز براي رد شدن پرسپوليس از بحران، برنامههاي اين مدير تازه ورزشي شده است که هنوز معلوم نيست بتواند در آنها موفق شود.
در 7 هفته سپري شده از ليگ برتر تنها دو تيم پرسپوليس و مس کرمان در همه بازيهاي خود گل خوردهاند و موفق به حفظ دروازه خود حتي در يک بازي هم نشدهاند. پرسپوليس در 7 بازي خود 12 گل خورده و ميانگين 7/1 گل در هر بازي را ثبت کرده است. دروازه اين تيم بهطور متوسط هر 52 دقيقه يک بار باز شده است. حميد استيلي خودش بهتر از هر کس ديگري ميداند خط دفاعش خيلي پر ايرادتر از چيزي است که بشود تصورش را کرد ولي او اميدوار است در بازي امشب دروازه تيمش بسته باقي بماند تا اين رکورد نحس دست از سر تيمش بر دارد. پرسپوليس اما به اين بازي خيلي اميدوار است. آنها در بازي امشب علي کريمي مصدوم را در اختيار دارند که ميتواند عصاي دستي براي استيلي باشد. البته مهرداد اولادي مصدوميتش تمام شده اما حميد استيلي نام او را براي بازي با فجر سپاسي خط زده است. کريمي به احتمال فراوان در بازي امشب به صورت فيکس بازي ميکند. نکتهاي که از لحاظ رواني به سرخها خيلي کمک خواهد کرد اين است که پرسپوليس به صورت معمول در شيراز خوب نتيجه گرفته و اين ميتواند برگ برنده روحي رواني استيلي در بازي با فجرسپاسي باشد.
خيليها اميدوارند که با شوک مديريتي که به پرسپوليس وارد شده اين تيم از وضعيت بدي که دارد رهايي يابد. رويانيان مديرعامل اين تيم هم که ميتوان او را تازهوارد کهنهکار خطاب کرد با دادن کارتهاي هديه500 هزار توماني به بازيکنان تيمش آنها را از لحاظ روحي شارژ کرده و بايد ديد سوغات آنها از شهر گل و بلبل 3 امتياز خواهد بود يا اتفاقات ديگري در اين باشگاه رخ ميدهد...
برش
محمد رويانيان مديرعامل جديد پرسپوليس با حضور در برنامه90 در 90 شبکه جام جم که براي هموطنان خارج از کشور پخش ميشد، صحبتهايي را در خصوص شرايط تيمش و حضور خودش در پرسپوليس مطرح کرد که گزيدهاي از آنها را ميخوانيد.
آقاي عباسي رفيق صميمي من است و نظر مثبت رئيسجمهور را گرفته. من شخصا هم از جاهاي ديگر نظر گرفتم چراکه در دولت مقيم نيستم و يک مأمورم. من اگر نتوانم براي پرسپوليس کاري انجام دهم عذرخواهي ميکنم و ميروم.
مديريت استراتژيک، تعامل کار من است. من110 را در کشور راهاندازي کردم. اتفاقات بزرگي که در راهنمايي و رانندگي رخ داد، در دوره مديريت من به وجود آمد. بحث تأمين سوخت براي 75 ميليون ايراني کار آساني نيست. من در کارهاي مديريتي ادعا دارم، ردههاي بالايي به من پيشنهاد شد ولي نرفتم با اين حال اينجا را دوست دارم.
من که نميخواهم قهرمانبازي درآورم، ميخواهيم پرسپوليس را درست جلو ببريم. آقاي استيلي بايد حمايت شود. به بازيکنان پرسپوليس هم گفتم آنقدر گل بزنيد که دروازه حريف کنده شود. پرسپوليس بايد شأن خود را حفظ کند.
بهزودي تغييرات اساسي در سايت باشگاه پرسپوليس ايجاد خواهيم کرد و تمامي فيلترها را برميداريم تا هواداران بتوانند بدون هيچگونه فيلتر و سانسوري نظر خود را بهطور مستقيم بيان کنند و ما بتوانيم از آن استفاده کنيم. من حتي ايميل شخصي خودم را نيز براي ارتباط مستقيم با هواداران اعلام ميکنم و همانطور که اعلام کردم دوباره هم ميگويم درود بر مخالفانم.
برنامه هفته هشتم ليگ برتر
امروز
فجرسپاسي پرسپوليس
داماش راهآهن
نفت تهران ملوان
صباي قم فولاد خوزستان
شهرداري تبريز شاهين بوشهر
نفت آبادان تراکتورسازي
فردا
استقلال سايپا
توضيح: سپاهان و ذوبآهن بهخاطر بازي در ليگ قهرمانان آسيا، بازيهايشان در روزهاي آينده انجام ميشود.