حدادی فر: به امیرقلعه نویی گفتم می خواهم بیایم تراکتور اینطور که به نظر می رسد پروسه معاوضه مهدی کیانی بازیکن خاطی تراکتورسازی تبریز با قاسم حدادی فر هافبک ملی پوش ذوب آهن در مراحل پایانی و نهایی اش قرار گرفته است و با پایان مسابقات نیم فصل اول این انتقال شکل رسمی به خود می گیرد.در این میان خود حدادی فر هم برای تراکتوری شدن ابراز تمایل و از علاقه خود برای بازی در تیم قلعه نویی صحبت می کند. ادامه مصاحبه حدادی فر از حضورتان می گذرد.ظاهرا قضیه معاوضه ات با مهدی کیانی و رفتنت به تراکتورسازی خیلی جدی شده است؟مذاکراتی صورت گرفته ولی هنوز حتمی و قطعی نشده است.به جز تراکتورسازی دو تیم فجرسپاسی و ملوان انزلی هم می توانند بازیکن سرباز جذب کنند. حالا چرا این قدر اشتیاق به معاوضه ات با کیانی و حضور در تراکتورسازی داری؟باید بگویم که تاکنون فقط مسوولان دو باشگاه تراکتورسازی و ملوان انزلی با من وارد مذاکره شده اند و هنوز پیشنهاد رسمی از فجری ها دریافت نکرده ام. در حال حاضر مشغول بررسی پیشنهاد دو تیم تراکتورسازی و ملوان هستم و هنوز تصمیم قطعی برای رفتن به یکی از این دو تیم را نگرفته ام.ولی از همین حالا کاملا معلوم است که تراکتورسازی را انتخاب می کنی چون این تیم یکی از مدعیان این فصل است و از طرفی مربی مثل امیر قلعه نویی را در راس کادرفنی اش دارد!به هر حال برای اینکه آینده فوتبالی خوبی داشته باشم باید برای انتخاب تیم آینده ام تمامی جوانب را در نظر بگیرم. طبیعی است که اگر به تراکتورسازی بروم شرایط بهتری خواهم داشت.آیا با خود قلعه نویی هم صحبت کرده ای؟بله. با ایشان صحبت کرده ام و در همان صحبتی که داشتم به امیرخان گفتم که دوست دارم به تراکتور بیایم.همیشه آرزو داشتم که شاگردی امیرخان را تجربه کنم و فکر می کنم از کار کردن با ایشان بتوان به خیلی از تجربیاتی که دست پیدا نکرده ام، دست پیدا کنم.راستی، چطور شد که تو تاکنون مشمول خدمت سربازی نشده ای و در ذوب آهن مانده ای؟به خاطر یکسری مشکلاتی که داشتم نتوانستم به خدمت سربازی بروم و فکر می کنم برای گذراندن خدمت مقدس سربازی هیچ وقت دیر نیست!با توجه به اینکه سال ها در ذوب آهن بودی فکر می کنی در تیم جدیدت هم بتوانی خودت را به یکی از مهره های فیکس و اصلی آن تبدیل کنی؟قطعا برایم سخت خواهد بود اما با این حال تمام تلاشم را به کار می گیرم تا در تیم جدیدم هم به یک مهره فیکس تبدیل شوم. فعلا که تمام حواسم معطوف این است تا هر چه سریعتر به بهبودی برسم.در حال حاضر وضعیت ات چطور است؟هنوز به بهبودی کامل نرسیده ام و در حال گذراندن دوره های آب درمانی و فیزیوتراپی هستم.از چه زمانی تمرینات را شروع می کنی؟نمی دانم. شاید از چند روز دیگر بتوانم تمرینات انفرادی ام را از سر بگیرم ولی مثل اینکه بهبودی ام فقط برای خودم مهم است و نه باشگاه ذوب آهن.چطور مگر؟طی این مدت برای درمانم هیچ اقدامی از سوی باشگاه ذوب آهن صورت نگرفت و حداقل انتظار داشتم در این مدت شفاهی هم که شده پیگیر وضعیتم می شدند.شاید چون در تیم ملی دچار مصدومیت شدی آنها خودشان را موظف به انجام این کار نمی دانند!اصلا در تیم ملی مصدوم شده باشم، مگر بازیکن این تیم و باشگاه نیستم. نمی دانم ولی حتما به من نیاز ندارند که تمایلی به پیگیری وضعیتم ندارند. مثل اینکه ذوب آهن در آسیا بدون من بیشتر می تواند به موفقیت برسد وگرنه هر کسی که جای ذوب آهنی ها بود تلاش می کرد تا مصدومان خود را هر چه سریعتر به بهبودی برساند و تمامی نفراتشان را برای مسابقات آسیایی در اختیار داشته باشد. شاید هم چون نیم فصل می خواهم از ذوب آهن جدا شوم ذوبی ها تمایلی به بهبودی ام ندارند.به نظرت آینده ذوب آهن با این همه حواشی که این اواخر پیرامونش به وجود آمده است، چه می شود؟بازیکنان ما در دیدار با سامسونگ کره نشان دادند که هیچ مشکلی نمی تواند در نتیجه گیری شان تاثیر بگذارد. ضمن اینکه مدیران کارخانه در تلاش هستند تا هر چه سریعتر مشکلات مالی بازیکنان را حل کنند تا تیم از این بابت دچار مشکل نشود.