|
سرپرست تیم فوتسال حفاری اهواز در مورد اتفاقات و حوادث پایانی دیدار حفاری در مقابل ماهان به خبرنگار "ورزش سه" گفت: "متاسفانه در این بازی کفه ترازوی داوران به سمت نماینده اصفهان سنگینی می کرد. داوران این دیدار حتی در موقعیت هایی که 60 به 40 به سود ما بود، رای به نفع فولاد ماهان صادر می کردند."
وی در ادامه افزود: "علی رغم احترام زیادی که برای قشر زحمت کش داوری قائل هستیم ولی قصد داریم ضمن ارسال فیلم این دیدار به فدراسیون، به نحوه قضاوت این دیدار اعتراض کنیم"
سرپرست تیم فوتسال حفاری ملی اهواز در مورد آغاز درگیری تماشاگران گفت: "در پایان بازی و در حالیکه تماشاگران ما به داوری معترض بودند، سرپرست تیم فوتسال فولاد ماهان اصفهان با حرکات و صحبت هایش در میانه زمین باعث تحریک تماشاگران ما شد و این سرآغاز درگیری هواداران ما با اعضای فولاد ماهان بود."
کریمی ادامه داد: "در زمان خروج بازیکنان تیم فوتسال ماهان اصفهان، بازیکن برزیلی این تیم (سیسو) ضمن انجام یک حرکت ناشایست به سمت تماشاگران حاضر باعث عصبانیت تماشاگران شد و حتی به این حد اکتفا نکرد و در اقدامی غیرحرفه ای اشیایی که تماشاگران به سمت راهروی خروج بازیکنان پرتاب کرده بودند به سمت آنها پرتاب می کرد."
سرپرست حفاری اهواز افزود: "بلافاصله پس از این اتفاقات من شخصا در راهروی خروج حضور پیدا کردم تا آسیب جدی به اعضای تیم فوتسال ماهان وارد نشود. که خوشبختانه این اتفاق افتاد و علی رغم اعلام برخی رسانه ها هیچ آسیب جدی به هیچیک از بازیکنان و یا اعضای کادر فنی ماهان وارد نشد."
کریمی در پایان گفت: "حرکت تماشاگران ما کاملا ناشایست است و من علاوه بر محکوم کردن اینگونه حرکات، از همه عذرخواهی می کنم. ولی از همکار خودم در تیم فولاد ماهان توقع این را داشتم که مانند من در آرام کردن جو سالن کمک کند، نه اینکه با حرکاتش باعث تحریک و عصبانیت بیشتر تماشاگران بشود."
به گزارش بخش نتایج زنده "ورزش سه" دیدار دو تیم فوتسال حفاری ملی اهواز و فولاد ماهان اصفهان در حالیکه تا اواخر بازی با نتیجه 3 بر 2 به سود میزبان، حفاری، در جریان بود، در نهایت با نتیجه تساوی 3 بر 3 به پایان رسید.
|