0

سايت فردو تا 6 ماه آينده راه اندازي مي شود

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

سايت فردو تا 6 ماه آينده راه اندازي مي شود

رئيس سازمان انرژي اتمي كه براي شركت در نشست كنفرانس عمومي آژانس بين المللي انرژي اتمي در وين به سر مي برد، از راه اندازي سايت غني سازي فردو تا 6 ماه آينده خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، «فريدون عباسي» در اين باره اعلام كرد: راه اندازي سايت هسته اي فردو احتمالاً ظرف 6 ماه آينده آغاز مي شود.
آسوشيتدپرس افزود: وي در ادامه اظهاراتش اعلام كرد كه واشنگتن و متحدانش عامل اصلي تصميم تهران در خصوص انتقال اين سايت به زيرزمين هستند؛ اقدامي كه به گفته وي به منظور حفاظت از برنامه هسته اي ايران در مقابل حملات احتمالي آمريكا صورت گرفته است.
بنابراين گزارش، وي گفت: دليل اينكه ما سايت فردو را به زيرزمين منتقل كرديم اين بود كه مي خواستيم كار آمريكايي ها و متحدان آن را براي تخريب اين تأسيسات سخت كنيم.
عباسي همچنين اعلام كرد: تنها دليلي كه تأسيسات غني سازي ما در جاهاي ديگر مورد حمله قرار نگرفته اند اين است كه ما آن ها را به صورت زيرزميني نگه داشته ايم.
براساس اين گزارش، رئيس سازمان انرژي اتمي ايران ادامه داد: آمريكائي هايي كه خودشان آن قدر نگران جان و مالشان هستند كه مبادا القاعده به آنها آسيب برساند، چرا نبايد به ما اين حق را بدهند كه از تأسيساتمان محافظت كنيم؟ اگر آنها اقدامات فريب دهنده اي را انجام ندهند ما نيز تأسيساتمان را روي زمين بنا مي كنيم.
ديدار عباسي با آمانو
فريدون عباسي ملاقات با يوكيا آمانو در وين را مثبت خواند و گفت: نماينده و سفير دائم ايران در آژانس با مقامات آژانس درباره روشن شدن ابهامات و رفع آن ها رايزني هاي اوليه را انجام خواهد داد.
وي با اشاره به گفت وگوهايي كه ايران قبلاً براي تعامل بيش تر با آژانس داشته است كه به اعزام هيئتي از آژانس به رياست معاون مديركل در امور پادمان ها براي بازديد از تأسيسات هسته اي ايران منجر شد، گفت: در ملاقات با مديركل درباره بازتاب اين بازديد در گزارش اخيرش در آژانس و بين ساير كشورهاي عضو صحبت داشتم.
عباسي با بيان اين كه مديركل آژانس از تعامل جديد ايران با آژانس ابراز رضايت و قدرداني داشت، افزود: در مجموع به اين نتيجه رسيديم كه تعامل شكل گرفته ميان ايران و آژانس ادامه يابد.
رئيس سازمان انرژي اتمي فضاي گفت وگو با آمانو را مثبت و صحبت هاي ميان دو طرف را راه گشا دانست و اظهار كرد: قرار شد رايزني هاي اوليه ميان سفير و نماينده دائم ايران در وين و مديران و مقامات آژانس براي روشن شدن ابهامات و رفع آن ها صورت گيرد.
عباسي با اشاره به تأثير مثبت تعامل ايران با آژانس براي موافقت با بازديد از تأسيسات هسته اي ايران تصريح كرد: ساير كشورهاي عضو آژانس منتظرند تا آژانس در اين زمينه فعال شود.
افشاگري عباسي
عليه MI6 در وين
دكتر فريدون عباسي دواني، رئيس سازمان انرژي اتمي ايران از تعقيب وگريز چندين ساله خود با ماموران سرويس اطلاعات خارجي انگليس (MI6) خبر داد.
عباسي در جمع خبرنگاران گفت: «6» سال پيش دستگاه اطلاعاتي انگليس شروع به جمع آوري اطلاعات و گزارش هايي درباره سوابق من و خانواده و تعداد فرزندان من كرد.
وي افزود:«مزدوران دستگاه اطلاعاتي انگليس بارها من را در مكان هاي مختلف از جمله فرودگاهي در فرانسه و محيط هاي علمي در لهستان و ايتاليا و هلند و مالزي دنبال كردند و درصدد جمع آوري اطلاعاتي درباره شخص من برآمدند.»
عباسي دواني افزود: «حتي درباره در پشتي اتاق من در دانشگاه تحقيق كردند تا بدانند آيا در آنجا نگهباني هست يا خير.»
فردريك دال، خبرنگار خبرگزاري رويترز از وين در گزارشي كه روز سه شنبه 29 شهريور 1390 (20سپتامبر 2011) منتشر كرده مي گويد اين اظهارات بخشي از حمله تبليغاتي است كه ايران ظرف ماه هاي گذشته در وين عليه غرب آغاز كرده است.
كارشناسان در تهران مي گويند اشاره رويترز به مجموعه عمليات فعالانه است كه با محوريت دكتر علي اصغر سلطانيه نماينده فعال و كاركشته ايران در وين آغاز شده و در ماه هاي گذشته با طرح موضوعاتي حساس از جمله افشاي تخلفات كشورهاي غربي از معاهدات بين المللي و بيان اشكالات ساختاري جدي به ايجاد يك موج رسانه اي عليه غربي ها و جلب همكاري كشورهاي مستقل در وين منجر شده است.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 30 شهریور 1390  1:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها