0

گردو خطر ابتلا به سرطان سينه را كاهش مي‌دهد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

گردو خطر ابتلا به سرطان سينه را كاهش مي‌دهد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي

مصرف گردو خطر ابتلا به سرطان سينه را به طور چشمگيري كاهش مي‌دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان دانشگاه مارشال در مقايسه رژيم غذايي معمولي و رژيم غذايي همراه با گردو به يافته فوق رسيدند.

به گفته الين هاردمن سرپرست اين گروه تحقيقي، نتايج آزمايش‌هاي انجام شده بر روي موش‌ها حاكي از اين است كه مصرف گردودر كاهش ابتلا به سرطان سينه موثر است.

در اين مطالعه محققان دريافتند جاي دادن گردو دررژيم غذايي خطر ابتلا به اين سرطان را به نصف كاهش مي‌دهد. علاوه بر اين تعداد تومورها و اندازه آنها نيز به طورقابل توجهي كوچكتر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، محققان با بررسي ژنتيكي دريافتند كه رژيم غذايي همراه با گردو فعاليت ژن‌هاي مرتبط با سرطان سينه را در موش و انسان تغيير مي‌دهد.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 30 شهریور 1390  12:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها