0

بلور

jazereyearam
jazereyearam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1313

بلور

در روایت امام صادق ازآثار بلور چیزی ذکر نشده است اما بلور را با عنوان (نگین بلور چه خوب است) بیان کرده است.(ثواب الاعمال ص178)

نقش نگین های انبیاء وائمه

نقش نگین حضرت آدم(ع): لا اله الا الله محمد رسول الله بود باخود از بهشت به زمین آورد.

نقش نگین حضرت نوح :در روی انگشتر خود لا اله الا الله الف مرة یا رب اصلحنی  حک کرد یعنی همان ذکری که خدای متعال به وی آموخت برای از ترس غرق شدن که هزار بار بگوید لا اله الاالله ووی به روی انگشتر حک کرد آن ذکر را به صورت لا اله الا الله الف مرة یا رب اصلحنی

نقش نگین حضرت ابراهیم     

انگشتری  که خدای متعال  برای درامان ماندن حضرت ابراهیم از آتش به وی داد این نقش را داشت لا اله الا الله محمد رسول الله لاحول ولا قوة الا بالله فوضت امری الی الله اشتدّت ظهری الی الله حسبی الله وبه اذن خدا همان شد آتش سد وسلامت شد

نقش نگین حضرت موسی (ع) دو حرف بود که از تورات بیرون آورده شده بود اصبر توجز اصدق تنج :صبرکن تا مزد یابی راست بگو تا نجات یابی .

نقش نگین حضرت سلیمان (ع):سبحان من الجم الجن بکلماته

نقش نگین حضرت عیسی (ع):دو حرف بود که از انجیل بیرون آورده بود :طوبی لعبد ذکر الله من اجله وویل لعبد نسی الله من اجله خوشا به حال بنده که یاد کرده شود خدا به سبب او ووای بربنده ای که خدا فراموش شود از خاطها به سبب او

نقش نگین امام علی(ع): الملک لله  ودیگری انگشتر وی که نگینی از حدید صینی سفید صاف بود در هفت سطر بود که در جنگها وشدت ها در دست می کردند.

1عندالشدائداعددت لکل هول لا اله الا الله 2ولکل کرب لا حول ولا قوة الا بالله3 ولکل مصیبة نازلة حسبی الله 4ولکل ذنب کبیرة استغفر الله5 ولکل هم وغم قادح ما شاء الله6 ولکل نعمة متجدد الحمد لله7 ما بعلی بن ابی طالب من نعم الله فمن الله.

نقش نگین امام حسن(ع):العزة لله

نقش نگین امام حسین(ع):ان الله بالغ امره

نقش نگین امام سجاد (ع):خزی وشقی قاتل الحسین بن علی (ع)

نقش نگین امام باقر(ع): رب لاتذرنی فردا

نقش نگین امام صادق(ع) مصباح کفعمی آورده شده است :الله خالق کل شیء ودیگر اللهم انت ثقتی فقنی شر خلقک

نقش نگین امام کاظم(ع):حسبی الله.

نقش نگین امام رضا (ع):حسبی الله

نقش نگین امام جواد (ع):نعم القادر الله

نقش نگین امام هادی (ع):الله ربی وهو عصمتی من خلقه

نقش نگین امام حسن عسکری (ع):در فصول الهمة نگین ایشان چنین آمده است (سبحان من له مقالید السموات والارض)   

نقش نگین انگشتر حضرت حجة (عج)

آنچه مسلم است حضرت (ع) ورثه ووصی یادگار اوصیاء وانبیاء می باشد .همانگونه که ذوالفقار حضرت علی (ع) وصحیفه حضرت فاطمه (س)ووسایل شخصی از قبیل انگشترهای ائمه ،مهر امامت و....  به امام (عج) رسیده است  پس میتواند نقش نگین امام عصر(عج) نقش نگین انبیاء یا ائمه (ص) باشد.

(منبع برگرفته از حلیة المتقین ومعجزه نگین علی رضا اسد اللهی فرد)

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

( رَبَّنَا آتِنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً وَهَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَدًا 10 سوره کهف)

پنج شنبه 31 تیر 1389  12:50 AM
تشکرات از این پست
saiid1388
saiid1388
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

پاسخ به:بلور

لطفا"مطالب عميق را بيشتر ارايه دهيد
پنج شنبه 7 مرداد 1389  3:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها