|
كشتي قهرماني جهان- تركيه؛
رضا يزداني: طلاي جهان آغاز راه موفقيت در المپيك است
تهران - قهرمان وزن 96 كيلوگرم رقابتهاي كشتي آزاد قهرماني 2011 جهان پس از كسب اين عنوان ارزشمند گفت: كسب مدال طلاي رقابتهاي جهاني تركيه، آغاز راه من براي كسب مدال در المپيك 2012 لندن است.
|
|
|
به گزارش روز يكشنبه ايرنا؛ كاروان كشتي آزاد كشورمان روز گذشته در دومين روز از رقابتهاي جهاني كشتي 2011 استانبول شاهد درخشش ملي پوش وزن 96 كيلوگرم خود بود كه توانست با شايستگي و اقتدار مدال طلاي اين وزن را بر گردن آويزد.
رضا يزداني آزادكار مازندراني تيم ملي كشتي كشورمان كه موفق به انجام اين كار بزرگ شد، پس از كسب اين عنوان ارزشمند گفت: براي حضور در رقابتهاي جهاني 2011 تركيه در مسابقات انتخابي تيم ملي شركت كردم كه در اين مسابقات قهرمان نشدم، ولي كادر فني تيم ملي به من اعتماد كرد و من هم پاسخ اعتماد آنان را به خوبي دادم.
وي ادامه داد: از اواخر تيرماه تا زمان رقابتهاي جهاني تركيه، چند مرحله اردوي خوب و سازنده را زير نظر كادر فني تيم ملي برگزار كردم تا براي شركت در اين مسابقات به مرز آمادگي برسم.
يزداني تصريح كرد: البته پيش از حضور در تركيه بازهم از ناحيه معده دچار بيماري شدم، اما با چند روز مداوا نسبتا در شرايط مسابقه قرار گرفتم و اين بيماري مزمن را پشت سر گذاشتم.
وي با اشاره به اينكه نخستين مدال طلاي خود را در رقابتهاي جهاني به خانواده و تمامي مردم ايران تقديم مي كند، اظهار داشت: من بايد سالهاي پيش اين مدال را كسب مي كردم ،اما بدليل برخي مشكلات اين امر ميسر نشد.
دارنده يك مدال طلا و دو برنز رقابتهاي جهاني خاطر نشان كرد: در كشتي فينال، تركيه اي ها تمام شرايط را براي پيروزي نماينده خود فراهم كرده بودند، اما من پيش از آغاز مسابقه تمام موارد را مي دانستم و با اجراي فنون زيباي ايراني نگذاشتم هيچ حربه اي مدال طلا را از دستم درآورد.