0

دوباره مي نويسم

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

دوباره مي نويسم

مي نويسم بدون هيچ مقدمه اي چون واقعاً نمي دانم چه بايد بنويسم. انگار نوشتن برايم خيلي سخت شده است...
نمي گويم دست به قلم نمي برم، نه!
اتفاقاً شايد بيشتر هم بنويسم. اما براي خودم . ولي يك حسي به من اجازه ارسال آنها را نمي دهد. شايد چون حرفهاي دلم است و حرف دل را به كس نبايد گفت جز به ...
بگذريم...
از سال گذشته كه در همايش ادبي مدرسه شركت كردم يك چيز را خيلي خوب به ياد دارم و آن بخشي از صحبتهاي آقاي فردي نويسنده پيشكسوت است.
ايشان گفتند: بيشتر از آنكه بنويسيد بايد مطالعه داشته باشيد.
همين يك جمله ساده مرا به فكر فرو برد. اينكه واقعاً در قبال نوشته هايم چقدر مطالعه داشته و دارم؟
و البته كه سعي كردم اطلاعاتم را بيشتر كنم. اما نمي دانم چرا هر بار كه مي خواهم بنويسم مدام يك فكر عذابم مي دهد. اينكه آيا مطالعه تو براي نوشتن كافي است؟
و شايد همين باعث مي شود كه از نوشتن دست بكشم.
امروز (22/6/1390) دومين كارگاه خاطره نويسي دفاع مقدس واقع در فرهنگسراي استاد شهريار، و زير نظر بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس شهرستان شهريار برگزار شد.
در آن جلسه با جناب استاد شاه رضايي حدود سه ساعت بحث و گفت وگو كرديم. ايشان در بخشي از صحبت هايشان پندي از زبان يك استاد برايمان بازگو كردند كه از قضا بعداً فهميدم اين استاد عزيز همان جناب آقاي فردي بودند.
آن پند اين بود:
بخوان بخوان بخوان
بنويس
پاره كن
ايشان توضيح دادند: پاره كردن مطالب بعد از خواندن و نوشتنش، باعث مي شود به آن نوشته دل نبنديم و هر بار بتوانيم مطلب بهتري بنويسيم.
از ايشان سؤال كردم كه: شايد مطالعات من بيشتر هم شده باشد اما با اينكه زياد مي خوانم نمي توانم بنويسم.
در جواب گفتند: منظور از بخوان و بنويس اين نيست كه بعد از خواندن چند سري كتاب، يك بار بنويسي. بلكه بعد از هر خواندن بنويس...
دوباره پرسيدم: به نظر شما من مي توانم فرد موفقي شوم؟
پاسخ دادند: چرا كه نه؟ البته انتظار نداشته باش با گذشت زمان كوتاهي جلال آل احمد شوي، نياز به فرصت هست. اما مي تواني...
همين يك قسمت برايم درس بزرگي بود. اينكه افراد موفق از ابتدا موفق نبودند. خواندند و نوشتند تا بزرگاني پديد آمدند كه ما امروزه از آنها به عنوان اسطوره هاي زبان فارسي ياد مي كنيم.
جلسه امروز درسهاي بسياري برايم به يادگار گذاشت. مهم ترينش شايد اين بود كه بعد از گذتش دو ماه دوباره براي مدرسه عزيزم نوشتم. اما اين بار به قلم يك دانشجوي تازه نفس رشته فلسفه و كلام اسلامي. به اميد روزي كه به عنوان يك استاد دانشگاه به مدرسه مهربانم درس پس بدهم...

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

یک شنبه 27 شهریور 1390  12:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها