مديركل اداره نوسازي و تجهيز مدارس استان تهران از كمبود و نياز حدود 400 مدرسه در شهرك هاي منصوب به مسكن مهر در شهر تهران و حومه آن خبر داد.
امان الله عباسي در گفت وگو با مهر افزود: تاكنون در استان تهران 200 هزار واحد مسكن مهر راه اندازي شده است كه پيگيري هاي مكرري براي ساخت مدرسه در آنها كرده ايم و معتقديم كه اگر در اين اماكن مسكوني مدرسه ساخته نشود، اين موضوع براي آموزش و پرورش به يك بحران تبديل مي شود.
پيش از اين نيز رحيم زماني، مديركل آموزش و پرورش شهرستان هاي تهران گفته بود: هيچ كدام از پروژه هاي مسكن مهر مدرسه ندارد در حالي كه سالي 10درصد به ساكنان آن افزوده مي شود و اين مسئله جدا از افزايش مهاجرت هاي بي رويه در حومه تهران است.
مديركل نوسازي و تجهيز مدارس استان تهران ادامه داد: اين شهرك ها نياز به 400 مدرسه با حدود 5 هزار و300 كلاس درس دارد كه البته تعداد كمي از مدارس آن در دست ساخت است ولي اين تعداد كافي نيست و بايد توجه اساسي به اين بخش شود.
عباسي با بيان اينكه آموزش و پرورش طي يك سال و نيم گذشته مكاتبات فراواني را با نهادهاي مربوط در اين بخش داشته است، گفت: بايد اعتبارات لازم براي ساخت مدرسه در اين اماكن در اختيار ما قرار گيرد تا مدرسه سازي را آغاز كنيم.