بنديک هوودس کاپيتان شالکه از هواداران اين تيم خواست در آستانه ديدار يکشنبه مقابل بايرنمونيخ، مانوئل نوير دروازهبان باوارياييها را هو نکنند. دروازهبان شماره يک تيم ملي آلمان تابستان امسال شالکه را به مقصد بايرنمونيخ ترک کرد، اکنون هواداران شالکه از اين بازيکن دلخوشي ندارند. هوودس گفت: «اميدوارم بازگشت نوير به گلزن کرشن براي او چندان سخت نباشد. او شايسته خشم هواداران نيست چراکه در زمان حضورش در شالکه تمام توانش را براي اين تيم گذاشت. اميدوارم هواداران در اين بازي او را هو نکنند.»
آندرس ليندگارد، دروازهبان ذخيره منچستريونايتد، که در ديدار مقابل بنفيکا، اولين بازياش را براي شياطين سرخ انجام داد، اعلام کرد قصد دارد با داويد دخهآ براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي شياطين سرخ بجنگد. اين دروازهبان 27 ساله که در ديدار مقابل بنفيکا نمايش درخشاني ارائه داد، در مورد اولين بازياش براي شياطين سرخ گفت: «فوقالعاده بود. لذت زيادي بردم. اين بهترين و مهمترين بازي دوران فوتبالم بود. شب فوقالعادهاي بود. جو ورزشگاه عالي بود. هواداران سرو صداي زيادي ايجاد کردند. من هم صداي هواداران خودي را ميشنيدم که بسيار عالي بود. من به همين دليل به منچستريونايتد آمدم تا در چنين ديدارهايي حضور داشته باشم. از نمايش خودم راضي هستم.»
دادگاه استيناف فيفا در جلسه پنجشنبه خود حکم محکوميت بنهمام را تأييد کرد. پنجشنبه دادگاه فرجامخواهي محمد بنهمام، رئيس مخلوع کنفدراسيون فوتبال آسيا به رياست فرانسيسکو آکوستا اکوادوري برگزار شد که در آن درخواست فرجامخواهي شيخ قطري مورد قبول واقع نشد و حکم قبلي او که محروميت از تمام فعاليتهاي ورزشي بود، مورد تأييد قرار گرفت. در بيانيه رسمي فيفا آمد: «درخواست استيناف محمد بن همام رد شد و حکم پيشين کميته اخلاق فيفا همچنان مورد تأييد است. بنابراين مجازات او به علت رشوه دادن، محروميت از تمام فعاليتهاي ورزشي در سطح داخلي و بينالمللي است.» بن همام پس از تأييد حکم قبلياش در سايت رسمي خود نوشت: «من قضيه را به دادگاه ورزشي بينالمللي «کاس» خواهم کشاند.»