0

صادقي: نمي‌دانم گلم آفسايد بود يا نه

alirezabahary
alirezabahary
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 560

صادقي: نمي‌دانم گلم آفسايد بود يا نه

ما برخلاف جريان بازي گل خورديم و وقتي براي جبران جلو کشيديم گل دوم را خورديم. يک گل هم زديم که داور متأسفانه آن را مردود اعلام کرد.

تيم فوتبال تراکتورسازي در بازي نفت تهران دومين شکست خانگي‌اش را پذيرا شد. اميرحسين صادقي مدافع باتجربه اين تيم در مورد اين باخت مي‌گويد:« به نظر من بازي خوبي بود و معتقدم نفت تهران بعد از شکست دادن سپاهان و سايپا انگيزه بسيار بالايي داشت و توانست به پيروزي برسد.»

او ادامه مي‌دهد:« نفتي‌ها در زمين خودشان خيلي خوب جمع مي‌شدند و عالي ضدحمله مي‌زدند. ما برخلاف جريان بازي گل خورديم و وقتي براي جبران جلو کشيديم گل دوم را خورديم. يک گل هم زديم که داور متأسفانه آن را مردود اعلام کرد.»

صادقي در پاسخ به اين سوال که آيا قبول داري تراکتورسازي از برد مقابل استقلال مغرور شده بود، خاطرنشان مي‌کند:« بله، احساس مي‌کنم که کمي دچار غرور شده‌ايم و در نهايت شکست خورديم. با اين حال بايد بگويم که فرصت‌هاي زيادي داشتيم ولي متأسفانه آنها را از دست داديم.»

صادقي در پاسخ به اين سوال که آيا گلي که به ثمر رساندي آفسايد بود يا خير، خاطرنشان مي‌کند:« در آن صحنه احسان حاج‌صفي اوت انداخت و نمي‌دانم توپ بعد از برخورد به بازيکن حريف به من رسيد يا اينکه بعد از برخورد به بازيکن خودمان. من نمي‌دانم اين گل آفسايد بود يا خير؟ ولي به هر حال مسائل مبهمي در مورد داوري‌ها وجود دارد.»

جمعه 25 شهریور 1390  6:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها