فركي: به بازيكنان خود اعتماد داشتم
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: من به بازيکنان خود اعتماد داشتم و به آنها گفته بودم اگر خواستههايم را برآورده کنند تراکتور را شکست مي دهيم.
|
 |
|
حسین فرکی پس از پیروزی دو بر یک نفت تهران برابر تراکتورسازی عنوان کرد: خوشحالم که به این پیروزی دست یافتیم و به تمام مجموعه تیم تبریک میگویم. بازیکنان ما انگیزه زیادی دارند و سعی کردیم که در این دیدار اشتباهی مرتکب نشویم. من از بازیکنان خود مطمئن بودم و به آنها گفته بودم که اگر خواستههای ما را برآورده کنند میتوانیم پیروز شویم.
وی ادامه داد: تراکتور کادر فنی، تماشاگران و بازیکنان بزرگی دارد و این نشان میدهد که ما کار بزرگی انجام دادهایم زیرا برابر تیم بزرگی آن هم در خانه خودش به پیروزی دست یافتیم.
سرمربی نفت خاطرنشان کرد: میدانستیم که تراکتور از راه ارسال توپهای بلند روی دروازه فشار خواهد آورد و این نکته را به بازیکنان گوشزد کرده بودیم تا راههای ممکن را روی حریف ببندند. تراکتور حریف قدرتمندی است و سعی داشتیم با حفظ توپ و آرامش بازی را در اختیار بگیریم. ما در این دیدار 6 موقعیت به وجود آوردیم که تنها توانستیم به دو گل دست یابیم.
وی در مورد داور این مسابقه افزود: تیم داوری بازی سختی داشت من راجع به قضاوت آنها صحبت نمیکنم و به تیمم آموزش دادم که در مورد تصمیمهای داور اعتراض نکنند.
فرکی افزود: تیم ما جوان است و میانگین 24 سال سن دارد. بازیکنان با انگیزه خوبی داریم و در آینده مطمئن باشید تیم بهتری هم تشکیل خواهیم داد. هدفمان کسب عنوان تک رقمی در پایان فصل است. تیم ما سال دوم خود را در لیگ تجربه میکند و امیدوارم به هدف خود دست یابیم.
سرمربی نفت درباره علت عدم حضورش در کنفرانس خبری روز گذشته تصریح کرد: ساعت جلسه را به ما اعلام نکرده بودند ما در این ساعت برنامه تیمی داشتیم و اگر از گذشته برنامه ریزی و هماهنگی صورت میگرفت حتما در این نشست شرکت میکردیم. ساعت نشست را در زمانی انتخاب میکنند که تیم ما جلسه دارد و با تمام احترامی که برای مسئولان قائل هستم، اما اولویت ما تیم خودم است.
فرکی که سنگی را با خود به نشست مطبوعاتی آورده بود، با اشاره به این سنگ گفت: نمیدانم چرا این سنگ به طرف ما پرتاب شد. بازیکنان ما در حال گرم کردن بودند که ناگهان این سنگ به طرفشان پرتاب شد. دوست دارم بازی را واگذار کنیم اما سنگی به طرفمان پرتاب نشود.
|

پنج شنبه 24 شهریور 1390 11:21 PM
تشکرات از این پست