0

اشجاري : نمي دانم چرا بازي نمي کنم

alirezabahary
alirezabahary
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 560

اشجاري : نمي دانم چرا بازي نمي کنم

در دوسه بازي اول فصل براي سپاهان بنظرم بد کار نکردم حتي پاس گل هم دادم.

بدون شک اوج دوران عمر فوتبال حرفه ای حسن اشجاری در تیم فوتبال ذوب اهن اصفهان سپری شد . جایی که وی پلکان ترقی و محبوبیت را طی کرد ، و درهای چپ تیم ملی را بر روی خود گشوده دید . اما امان از روزی که انسان طمع دست یابی به امال و ارزوهای بهتری را در سر بپروراند .
 اشجاری با وجودی که در ذوب اهن نگاه ها را به سمت وسوی خود خیره کرده بود ، و هنوز به انتهای نقطه پایانی قراردادش نرسیده بود ، دعوت شهریار فوتبال ایران برای بازی در تیم ارتش سرخ پایتخت را لبیک گفت . مدافع چپ پای ذوب اهن وقتی بابت اخذ رضایتنامه خود چکی را از حساب شخصی اش به مسولین مالی باشگاه ذوب اهن سپرد با بدبیاری و نداری باشگاه پرسپولیس مواجه شد تا بدین ترتیب بازی کردن در پرسپولیس دایی را در رویاها ببیند.
 در آنسو نیز مسولین مالی اداری باشگاه با بی رحمی و به قصد انتقام گیری از مدافع ناراضی تیم ذوب اهن چک وی را برگشت کردند ، اشجاری نگون بخت که تا چندی پیش در ذوب اهن و فوتبال ایران با نمایش بازیهای قابل تحسینش کبکش خروس می خواند حالا نه ذوب اهن را داشت و نه پرسپولیس را. به هر طریق از دو گزینه مس کرمان و استیل اذین تیم حاج حسین هدایتی را انتخاب نمود ، که پرداختن به حواشی های بوجود امده وی در تیم استیل اذین در حوصله این مقال نیست
 مدافع چپ پای شمالی استیل اذین به وضوح به اشتباه خود پی برد که نباید دیار نصف جهان را ترک می کرد . البته برای لیگ یازدهم با تمناهای زیاد قصد ورود به ذوب اهن تیم سابقش را داشت که نتوانست رضایت منصور ابراهیم زاده را جلب کند و سر از دیگر تیم اصفهانی دراورد . اشجاری تمام فکر خود را در تیم فولاد مبارکه معطوف به این مهم کرد که در طول فصل یک نوزایی و بازگشت به گذشته را ایجاد کند و امال و ارزوهای دور درازش را با حساب و کتاب بهتر به مرحله اجرا در اورد اما گویی این امر نیز نمی خواهد برای اشجاری محقق شود .
 سرمربی کروات سپاهان در دوبازی ابتدایی فصل انرا به خدمت گرفت لیکن در بقیه مسابقات و حتی در لیگ قهرمانان اسیا وی را سکو نشین کرد .
 او می گوید : از انتخاب تیم سپاهان ناراحت نیستم ، در عجبم چرا بازی نمی کنم . در دوسه بازی اول فصل برای سپاهان بنظرم بد کار نکردم حتی پاس گل هم دادم . اکنون در لیست 18 نفره تیم نیز جایی ندارم و مهمان سکوها هستم !

پنج شنبه 24 شهریور 1390  9:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها