مانچيني: در ابتداي بازي عصبي بوديم
مربي ايتاليايي در مورد شروع تيمش در ليگ قهرمانان اروپا گفت.
|
 |
|
روبرتو مانچینی مربی منچسترسیتی از استرس فراوانی که تیمش در جریان اولین دیدارش در لیگ قهرمانان اروپا داشت صحبت کرده است. سیتی دراولین دیدارش مقابل ناپولی به تساوی 1-1 دست یافت.
ادینسون کاوانی برای ناپولی گل زد و الکساندر کولاروف هم برای سیتی کار را به تساوی کشاند.
درپایان این دیدار روبرتو مانچینی به خبرنگاران گفت:« در ابتدای بازی ما عصبی بودیم ولی این طبیعی است. بعد از چندین سال، اولین بازی مان در لیگ قهرمانان اورپا را انجام می دادیم و برخی از بازیکنان بی صبرانه در انتظار درخشش و برد بودند.فکر می کنم ما واقعا عصبی بودیم . در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم ولی در نیمه دوم اوضاع به نحو دیگری بود چون هر یک از بازیکنان ما می خواست گلی را به ثمر برساند. ما در ضد حملات فضای خالی زیادی را ایجاد می کردیم. در نیمه اول خوب بودیم و حقمان بود که به یک گل برسیم. ناپولی هم تیم خوبی است. آنها قوی بازی می کنند و این اولین بازی هر دو تیم بود.»
مربی ایتالیایی سیتی اعلام کرد که از تماشای این بازی لذت برده:« برای من این بازی خوب بود. چون همیشه اولین بازی خیلی سخت است و بازی کردن مقابل ناپولی هم کار خیلی سختی است. چون ناپولی خیلی خیلی خوب بازی می کند و در ضد حملات واقعا خطرناکند. آنها هم خوب بازی کردند و ما در نیمه دوم عملکرد متوسطی داشتیم.»
مانچو ادامه داد:« من به شاگردانم گفتم که مراقب باشند چرا که ناپولی در ضد حملات خیلی خوب است ولی ما یک توپ را خیلی احمقانه در میانه میدان از دست دادیم و... البته الان همه چیز تمام شده . هر چند که برای اولین بازی مان یک برد می خواستیم ولی می دانیم که رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا سخت است و ما همیشه می خواستیم که شروع خوبی داشه باشیم.»
سیتی در گروه مرگ با تیمهای ویارئال و بایرن مونیخ و ناپولی هم گروه است و این گروه را گروه مرگ می نامند ولی مانچو چنین نظری ندارد
مانچینی ادامه داد:« ما در بازی بعدی مان درمونیخ پیروز خواهیم شد.»
|

پنج شنبه 24 شهریور 1390 1:39 PM
تشکرات از این پست