0

چرا كام شما تلخ شده است؟!

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

چرا كام شما تلخ شده است؟!

عضو ستاد جعلي «اصولگرايان حامي موسوي» در سال 88، از خطبه هاي روشنگرانه آيت الله جنتي در نماز جمعه تهران ابراز ناخرسندي كرد.
سيدرضا اكرمي با وجود راهيابي به مجلس هشتم به واسطه حضور در فهرست اصولگرايان، بارها در زمين فتنه گران ايفاي نقش كرده است. او در مصاحبه با خبرگزاري ايلنا از اظهارات اخير آيت الله جنتي انتقاد كرد و گفت: در حال حاضر در مورد انتخابات مجلس نهم بحث هاي مختلفي وجود دارد، اما صحبت هاي آيت الله جنتي در نماز جمعه تهران درباره انتخابات مرا به شگفتي آورد؛ چرا كه ما بايد شرايط حضور حداكثري مردم در انتخابات را فراهم كنيم، نه اينكه با تكيه بر زخم هاي كهنه و جديد در كشور در برابر حضور مردم خواسته يا ناخواسته سد ايجاد كنيم.
وي افزود: شوراي نگهبان بايد بر حسب قانون عمل كند، نه اينكه 6 ماه قبل از برگزاري انتخابات داد و فرياد راه بياندازد و اين فضا را مخدوش كند، چرا كه در شرايط فعلي نبايد از تريبون مهمي مثل نماز جمعه تهران از ادبيات اختلاف افكنانه استفاده كرد.
وي كه به اعتبار حمايت از فتنه گران، از دبيري جامعه وعاظ بركنار شده، توضيح نداده كه اولاً چرا بايد هشدارهاي آيت الله جنتي به جريان فتنه و جريان انحرافي و تأكيد بر مقابله شوراي نگهبان با اين جريان هاي ضد مردمي، كام او را تلخ كند و تأكيد بر لزوم برخورد با منحرفان و فتنه گران چه مغايرتي با حضور حداكثري مردم در انتخابات دارد؟ ثانياً او چرا روشنگري در قبال محافل همسو با ضد انقلاب را ادبيات اختلاف افكنانه مي خواند. آيا قرار بوده مانند برخي حضرات با جريان هاي معارض با اصول انقلاب وحدت داشته باشيم؟ و مثل موسوي حرمت شكنان روز عاشورا را مردمان خداجو بخوانيم؟! ثالثاً اين روشنگري آن هم از سوي دبير شوراي نگهبان عين قانون گرايي است

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 23 شهریور 1390  12:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها