0

اخبار جهان ورزش

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اخبار جهان ورزش

بوفون: پيرلو بهترين خريد قرن بود

يوونتوس در نخستين ديدار خود در رقابت‌هاي فصل جديد سري A با نتيجه 4 - يک پارما را در هم کوبيد. آندره‌آ پيرلو هافبک يووه و خريد جديد اين تيم عملکرد فوق‌العاده‌اي در اين بازي داشت. جي‌جي بوفون دروازه‌بان ملي‌پوش يووه در مورد پيرلو مي‌گويد: «وقتي آندره‌آ براي اولين بار به من گفت که احتمالا به يوونتوس خواهد آمد اولين چيزي که به زبان آوردم خدا را شکر بود. جذب بازيکني با کيفيت پيرلو با اين هزينه ناچيز به نظر من بهترين معامله قرن است. وقتي بازي او را مقابل پارما ديدم باز هم از خدا تشکر کردم. او فوق‌العاده بود، اميدوارم بتوانيم از آندره‌آ به خوبي استفاده کنيم.»

افشاي نام بازيکنان کوکائيني فوتبال انگليس

يک سايت ايتاليايي نام بازيکنان فوتبال انگلستان که اقدام به استعمال کوکائين کرده‌اند را فاش کرد. گري اوکانر، بازيکن پيشين تيم فوتبال بيرمنگام و الويس هاموند، بازيکن فولام، از سوي اتحاديه فوتبال انگلستان به مدت دو و نيم سال از حضور در ميادين ورزشي محروم شده‌اند. مديرعامل تيم فوتبال بارنزلي که «گري اوکانر» فصل گذشته به صورت قرضي در اين تيم بازي کرد، گفت: «من هيچ اطلاعي در اين خصوص نداشتم و مطمئن باشيد اگر اين موضوع را مي‌دانستم اقدام به جذب اين بازيکن نمي‌کردم. اگرچه پاي هيچ بازيکن بزرگ ليگ برتري در اين پرونده گير نيست اما بازيکنان ديگري از تيم‌هاي اورتون، ترانمر و ناتينگهام فارست هستند که آزمايش دوپينگ آن‌ها مثبت اعلام شده است.»

خط خوردن نام ريکلمه براي بازي آرژانتين - برزيل

هواداران فوتبال آرژانتين و برزيل در ديدار آتي تيمشان شاهد هنرنمايي خوان رومن ريکلمه نخواهند بود. غيبت ريکلمه در اين ديدار به دليل مصدوميت نه‌چندان شديد اوست. آلخاندرو سابلا سرمربي تيم ملي آرژانتين نام 23 بازيکن شاغل در ليگ اين کشور را براي حضور در اين ديدار دوستانه اعلام کرده. تيم‌هاي ملي برزيل و آرژانتين به زودي دو ديدار دوستانه را مقابل هم برگزار خواهند کرد و در تيم ملي برزيل ستاره‌هايي از جمله نيمار ‌و رونالدينيو حضور خواهند داشت. بعد از مذاکراتي که ريکلمه با اعضاي کادر‌پزشکي باشگاه بوکا داشت، تصميم بر آن گرفته شد که اين ستاره 33 ساله در اين ديدارها حضور نداشته باشد. روزنامه اوله آرژانتين در گزارشي به اين نکته اشاره کرده که مصدوميت از ناحيه پاي چپ، دليل غيبت ريکلمه در اين ديدارها خواهد بود.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 23 شهریور 1390  12:15 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها