ونگر: اين برد براي ما حياتي بود
آرسن ونگر سرمربي آرسنال، پيروزي تيمش مقابل سوانسي را حياتي توصيف کرد و تأکيد کرد که نميتوان تيمش را از جمع مدعيان قهرماني خارج شده دانست: «پيروزي در اين ديدار براي ما حياتي بود. ما بازي را خوب شروع کرديم اما اندکي که گذشت کمي عصبي شديم و در نيمه دوم خوب نبوديم. خيلي اتفاق نميافتد که ما در بازيهايمان از خط نيمه زمين به دروازهبان پاس رو به عقب بدهيم. تنها ميخواستيم پيروزيمان را حفظ کنيم. ما سريع اعتمادبهنفسمان را از دست ميدهيم و بازگشت آن خيلي آهسته اتفاق ميافتد. وقتي مصدومان تيم برگردند، تيم بسيار خوبي خواهيم داشت. وقتي پيروز ميشويد، اوضاع متفاوت ميشود. قبل از خريدهاي اخير، به خاطر مصدوميت ويلشر، سانگ و ديابي، مشکلات زيادي داشتيم. به نيمکت ما نگاه کنيد. تيم بسيار خوبي داريم.»
ويلاسبواس: از همه راضي هستم
آندره ويلاسبواس سرمربي جوان چلسي که توانست تيمش را برابر ساندرلند پيروز ميدان کند در مصاحبهاي بعد از پيروزي 2 - يک آن هم برابر گربهسياه چلسي گفت:«همه چيز همانطوري که خواستيم پيش رفت، چيزي نبود که قبلا آن را تمرين نکرده باشيم، اين اتفاق در بازيهاي گذشته نيفتاده بود. مطمئنا گل قابل اجتناب است اما ما ميتوانيم تنها بگوييم که چلسي مستحق اين پيروزي بود. در نيمه اول خيلي هماهنگ بوديم و من از همه بازيکنانم راضي هستم.»
والدس رکورد زوبيزارتا را شکست
ويکتور والدس با به ميدان رفتن برابر ساراگوسا رکورد بيشترين حضور درون دروازه بارسلونا را که پيش از اين در اختيار آندوني زوبيزارتا بود به نام خود ثبت کرد. والدس که در طول 10 فصل حضور در تيم اصلي بارسلونا، 411 بار از دروازه اين تيم حفاظت کرده، تاکنون 4 بار جايزه زامورا را به دست آورده است. اين جايزه به دروازهباني تعلق ميگيرد که کمترين گل خورده را در طول يک فصل لاليگا داشته باشد.
گتوزو از بيمارستان مرخص شد
هافبک کهنهکار و متعصب ميلان از بيمارستان مرخص شد. گنارو گتوزو که در ديدار با لاتزيو به دليل برخورد با الساندرو نستا دچار آسيب شده و به بيمارستاني در ميلان منتقل شده بود، پس از آنکه مشخص شد مشکل خاصي ندارد از بيمارستان مرخص شد. گتوزو در جريان ديدار با لاتزيو در سنسيرو که به تساوي 2 - 2 انجاميد، از ناحيه سر با نستا برخورد کرد و در دقيقه 20 جاي خود را به مارک فنبومل داد.