مصرف غذاهاي حاوي چربيهاي اشباع مانند چربيهاي گوشت، غذاهاي سرخ كرده و پرچربي سبب ضعف سيستم ايمني بدن مي شود.
دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت اعلام كرد: كلسترول زياد در بدن باعث افزايش چربي شده و خطرات زيادي از جمله چاقي را به دنبال دارد بنابراين براي سلامت بدن بايد از غذاهايي كه سطح كلسترول بالايي دارند پرهيز شود همچنين چربي بالا از علل ابتلا به سرطان سينه، روده بزرگ و پروستات است.بنابراين گزارش، مواد غذايي بي شماري وجود دارند كه با وجود اينكه سرشار از كلسترول بوده و براي بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار مي گيرند، كره و گوشت چرب و بستني از اين دسته غذاها هستند. مصرف غذاهاي سنگين، پرچرب، ادويه دار، چاي، قهوه، غذاهاي سرخ كردني، چاشني ها، پياز و نوشابه ها نيز تاثير زيادي در ايجاد رفلاكس معده دارند.اين گزارش حاكي ست، افزايش ميزان پروتئين در غذاي مصرفي سبب افزايش هيجان و استرس مي شود و توصيه مي شود افراد مصرف غذاهاي حيواني به ويژه گوشت قرمز را كاهش دهند.بنابر اعلام دفتر بهبود تغذيه جامعه، مصرف بيش از حد نمك نيز سبب افزايش فشار خون و عدم ثبات هيجاني مي شود و نمك پتاسيم در اين خصوص مي تواند جايگزين بهتري براي نمك سديم باشد همچنين مصرف شكر نيز تامين كننده انرژي در كوتاه مدت بوده سبب افزايش فعاليت برخي غدد و تحريك پذيري، كاهش تمركز و افسردگي مي شود.اين گزارش مي افزايد: مصرف زياد شكر بار زيادي به غده لوز المعده براي توليد انسولين نيز وارد مي كند كه احتمال پيشروي به سوي ديابت را افزايش مي دهد و به افراد توصيه مي شود ميزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شكر احتياط كنند.