0

آلنعمه: چهارمين گلم را به استقلال زدم

gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

آلنعمه: چهارمين گلم را به استقلال زدم

ايران ورزشي- ضربه سر احمد آل نعمه در ثانيههاي پاياني نيمه اول، تراكتورسازي را با پيروزي به رختكن فرستاد. مدافع تيم تبريزي غير از اين گل، فوتبال خوبي را هم به نمايش گذاشت:«بازي تاكتيكي دو تيم باعث شد تا تمام تماشاگران حاضر در استاديوم از تماشاي فوتبال زيبا لذت ببرند. من خودم مطمئن بودم كه فوتبال تماشاگرپسندي ميشود.» خيليها تصور اين بازي پر گل را نداشتند كه يكي از آنها آلنعمه بود: «باور كنيد ما فقط براي پيروزي به زمين آمده بوديم و در طي هفته گذشته تمرينهايمان هم بر همين اساس بود اما حقيقتش را بخواهيد پيشبيني چنين نتيجهاي را نميكردم.»
با اين نتيجه تراكتورسازي به صدر جدول رفت و بايد ديد تا چه زماني ميتواند آن را حفظ كند: «تراكتورسازي، مديريت، كادرفني، بازيكنان و از همه مهمتر هواداران بسيار خوبي دارد و شما ديديد كه در بازي با استقلال حدود 30-20 هزار نفرشان به استاديوم آزادي آمده بودند. به نظرم تازه كار ما شروع شده و نبايد مغرور شويم. ما بازيهاي سختتري در پيش داريم و هنوز 6 هفته از ليگ گذشته است.» او در مورد گل خودش ميگويد: «خواست خدا بود كه زحمات بچهها نتيجه داد و توانستم چهارمين گلم را به استقلال بزنم تا دل هواداران تراكتورسازي شاد شود.»

یک شنبه 20 شهریور 1390  1:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها