0

حاشیه حاشیه و بازهم حاشیه از بازی حساس هفته ششم

gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

حاشیه حاشیه و بازهم حاشیه از بازی حساس هفته ششم

* امیر قلعه نویی پس از برتری 3 بر 2 تراکتور سازی مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی عنوان کرد: «دو تیم بازی خوبی ارائه کردند و به نظر من برنده اصلی هواداران بودند. با توجه به اینکه در تراکتور سازی مسئولیت دارم این برد را به هواداران خودمان تبریک میگویم و دستشان را میبوسم.»
وی ادامه داد: «دیداری که 5 گل داشته باشد و موقعیتهای فراوانی در آن خلق شود از نظر کیفی خوب است. ما روی نقاط ضعف و قوت استقلال کار کردیم که اجازه دهید با توجه به اینکه آنها هفته آینده با پرسپولیس بازی دارند و ما نیز مسابقه داریم آنها را بیان نکنم.»
قلعه نویی تصریح کرد: «گلهایی که خوردیم روی اشتباه فردی بود. به ویژه گل دوم که ما در آن لحظات سوار بازی بودیم روی اشتباهات بچه گانه گل خوردیم و با تغییراتی که دادیم موفق شدیم.»
سرمربی تراکتور سازی در مورد شانس قهرمانی این تیم گفت: «با یک برد به هیچ کس جام نمی دهند. تازه کار سخت ما آغاز شده است و فردا باید بیشتر تلاش کنیم.»
قلعه نویی در پاسخ به خبرنگاری که گفت "خیلی ها میگفتند تراکتور سازی شخصیت قهرمانی ندارد" اظهار داشت: «این حرف شما به طرفداران تیم ما و مردم استان آذربایجان شرقی برمیخورد. من این گونه میگویم که شاید میگفتند قابلیت قهرمانی ندارد نه شخصیت قهرمانی. تراکتور سازی پشتوانه خوب مردمی دارد.»
وی گفت: «50 درصد تغییرات داشتیم و باید هماهنگ تر شویم و نگرش بازیکنان نیز بهتر شود، با این حال با یک برد در باره قهرمانی حرف نمیزنم.»
قلعه نویی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره نحوه برخورد باشگاه استقلال و مسئولان باهواداران تبریزی سؤال پرسیده بود گفت: «من درباره مستطیل سبز صحبت میکنم اما باید بدانم تماشاگران تراکتور سازی استثنایی هستند. ما در این بازی احساس غربت نکردیم.»
سرمربی تراکتور سازی در مورد اینکه تماشاگران استقلال او را به ضد فوتبال متهم کردند تاکید کرد: «مشخص است وقتی که 3 گل میزنیم دیگر ضد فوتبال بازی نکردهایم. به هر حال وقتی تیمی که میبازد از این صحبتها مطرح میشود ولی از نظر من اشکالی ندارد. من عادت ندارم این گونه بازی کنم. حاج صفی مصدوم شد و ما مجبور شدیم تعویض کنیم پس وقت تلف نکردیم.»
قلعه نویی در پاسخ به خبرنگاری درباره اینکه هواداران استقلال علیه او و سیاوش اکبر پور شعار دادند، عنوان کرد: «من تمرکزم روی مسابقه است ولی باید طرفداران را دوست داشته باشیم. همین که جوانهای ما میآیند و 7 و 8 ساعت از وقتشان را در ورزشگاه سپری میکنند خوب است. شما سری به پارکها بزنید و ببنید چه خبر است. من ازهواداران استقلال دل گیر نیستیم اما به آنها توصیه میکنم به کسی فحش ناموسی ندهند. این رفتار زیاد خوب نبود.»
قلعه نویی در پایان گفت: «در نیم فصل دوم عیار تیمها بیشتر مشخص میشود و من اکنون از قهرمانی حرف نمیزنم هرچند که با پتانسیلی که داریم میتوانیم به آینده امیدوار باشیم.»

* پرویز مظلومی پس ازشکست 3 بر 2 خانگی برابر تراکتور سازی گفت: «بازی سنگینی بود و قابل پیش بینی بود که تراکتور سازی اینگونه بازی کند من به آنها تبریک میگویم. نگرانی که قبل از مسابقه داشتم دور بودن بازیکنانم بود. 8- 9 بازیکنم را 2 هفته دراختیار نداشتم و در این مدت کار تاکتیکی نتوانستیم انجام دهیم.»
وی ادامه داد: «ملی پوشان ما خسته بودند و ما کیفیت لازم را نداشتند. نهایت همکاری را با تیم ملی انجام میدهیم ولی تعداد نفراتی که در تیم ملی داریم به ما لطمه میزند. تراکتور سازی به جز یک نفر همه نفراتش را در اختیار داشت.»
مظلومی تاکید کرد: «من نگران ضربات ایستگاهی بودم. میانگین قد بازیکنان حریف بالا بود و من باید از نفراتی که در جلسات به آنها سپرده بودم که چه کاری کنند انتقاد کنم. ما روی 3 ضربه ایستگاهی 3 گل خوردیم. تراکتور سازی موقعیت آنچنانی نداشت در حالی که ما یک توپ به تیر دروازه آنها زدیم و باید در اوایل نیمه دوم کار را یکسره میکردیم.»
سرمربی تیم استقلال اظهار داشت: «در حالی که بازی 2 -2 بود ریسک کردم و مهاجم آوردم. در حالی که میتوانستیم با نتیجه مساوی بازی را کنترل کنیم ولی 3 امتیاز را میخواستیم و به همین دلیل تیم را هجومی کردم.»
مظلومی گفت: «بازیکنان ما خطاهای بی موردی انجام دادند. بین دو نیمه به بازیکنان تذکر دادم که به حریف ضربه ایستگاهی ندهند.»
وی ادامه داد: «پیش از دربی به یک تلنگر نیاز داشتیم و حالا بچهها باید بدانند میتوانند شکست هم بخورند.»
وی درباره تعویض نشدن جاسم کرار تصریح کرد: «پس از اینکه به روش 4-4-2 تغییر سیستم دادیم به میداودی اجازه دادیم از عقب اضافه شود و شوت زنی کند که اگر شوت او گل میشد بازی برمیگشت. کرار بازیکن خوبی است اما او هم با تیم ملی عراق بوده و دیروز به ما اضافه شد. کرار البته بیمار هم بود و من چون 2 تعویض کرده بودم نمیتوانستم کرار را هم بیرون بکشم.»
مظلومی تصریح کرد: «قبل از بازی حریف را آنالیز کرده بودیم اما سهل انگاری شد و بازیکنان ما خوب کار خود راانجام ندادند. حتما بازیکنانی که سهل انگاری کردند را جریمه میکنیم چرا که برخی از بازیکنان ما در صحنه گل 4- 5 متر با بازیکنان حریف فاصله داشتند.»
سرمربی استقلال در پاسخ به این سؤال که شما در حالی از ملی پوشانتان ابراز نارضاتی میکنید که 2 گل تیمتان را دو بازیکن ملی پوش به ثمر رساندند گفت: «بازیکن ملی پوش ما در اختیار کی روش بودند و باافکار او کار میکردند. من افکار دیگری دارم. حرف من این است که اگر بازیکنان ملی پوشانمان را در اختیار داشتیم با کیفیت بالاتری بازی میکردیم. ما ولید علی را که در خدمت تیم ملی کویت است هنوز در اختیار نداریم. تماشاگران ما را رو سفیدکردند و ما باید پاسخگوی آنها باشیم.»
وی گفت: «کیانوش رحمتی با آمپول به میدان رفت و من در خط هافبک کمبود نیرو داشتم. من باید به هواداران جوابگو باشم با این شکست چطور میتوانم مردم را راضی نگه دارم؟»
مظلومی درباره دیدار هفته آینده با پرسپولیس عنوان کرد: «شرایط این مسابقه فرق میکند. ما در آن یازی تمیوریان را در اختیار خواهیم داشت. پرسپولیس مقابل ذوب آهن بازی خوبی انجام داد اما شک نکنید که ما حتما دربی را میبریم.»
مظلومی در پاسخ به سؤالی درباره رفتار هواداران استقلال با امیر قلعه نویی و سیاوش اکبر پور و سر دادن شعار امیر ضد فوتبال گفت: «من متوجه چیزی نشدم اما باید بگویم که بازیکنان حریف خود را روی زمین می انداختند و پس از چند ثانیه خود از جایشان بلند میشدند. من نمیدانم که چگونه است که یک بازیکن مصدوم میشود و پس از چند ثانیه از جایش بلند میود.»
وی اضافه کرد: «مردم ما همیشه بازیکنانی که از استقلال میروند را دوست دارند اما باید بگویم چیز خاصی ندیدم و متوجه موضوعی که شما میگویید نشدم.»
سرمربی استقلال در پایان درباره خوشحالی پس از گل اول گفت: «به هر حال تیم من گل زده بود و باید خوشحالی میکردم. اگر در تیم دیگری باشم غیر از بازی با استقلال همواره خوشحالی میکنم.»

* فرهاد مجیدی پس از شکست استقلال مقابل تراکتور سازی درباره این مسابقه اظهار داشت: «تراکتور سازی بیشتر از ضربات ایستگاهی استفاده میکرد. آنها بهتر از استقلال نبودند.»
وی در پاسخ به این سؤال که آیا به خاطر دربی که کارت زرد نگیرد امروز محتاط بازی کرد، گفت: «من به خاطر اینکه 3 اخطاره نشوم امروز محتاط بازی کردم.»
مجیدی تصریح کرد: «هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. ما باید این شکست را فراموش کنیم و برای دربی آماده شویم.»

* احمد آل نعمه پس از پیروزی تراکتور سازی مقابل استقلال عنوان کرد: «این خواست خدا بود که به پیروزی برسیم و هوادارانی که از تبریز آمده بودند را شاد کنیم.»
وی افزود: «تیم استقلال هم خوب بود. آنها هم شانس گلزنی داشتند اما با تمهیداتی که امیر قلعه نویی اندیشیده بود توانستیم به پیروزی با ارزشی دست پیدا کنیم.»

* سیاوش اکبرپور نیز در پایان مسابقه گفت: «استقلال نه خانه من است و نه هیچکس دیگر. این تیم متعلق به هواداران است. افرادی که به من فحاشی کردند تماشاگرنما بودند و بی شک اگر شرایط فراهم شود به کادر فنی تیم خود هم فحاشی می کنند.»
مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: «بازیکنان و مربیان مختلفی به این تیم می آیند و می روند و این قانون فوتبال است. به هواداران تبریک می گویم چراکه مرا سورپرایز کردند.»
اکبرپور خاطرنشان کرد: «به خاطر منافع شخصی از استقلال نرفتم و شاید برخی این موضوع را ندانند. با این مسئله مشکلی ندارم و معتقدم این چرخه باز هم می چرخد. در شرایط کنونی در اختیار تراکتورسازی هستم و این تیم را خیلی دوست دارم. ما پتانسیل قهرمانی داریم. حرف های دیگری نیز دارم که به موقع مطرح خواهم کرد.»

* مجتبی جباری پس از شکست تیمش مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: «دوست داشتیم که بازی را ببریم اما نشد.»
وی در مورد تاثیر این شکست برای بازی با دربی گفت: «دربی شرایط خاص خود را دارد و از حساسیت برخوردار است. سعی می کنیم برای این بازی خوب باشیم. امروز چند بازیکن ما نبودند اما برای بازی با پرسپولیس همه را داریم.»
جباری در مورد اینکه استقلال در این مسابقه ضعف تاکتیک داشت، تصریح کرد: «در این مورد دیگران باید نظر بدهند. امروز در زدن ضربه ایستگاهی خوب نبودیم. در یارگیری خوب کار نکردیم و روز خوبی نداشتیم.»
این هافبک در پاسخ به سؤال خبرنگاری که گفته بود استقلال ضعیف بازی کرد معترض شد و گفت: «این چه جور سوال پرسیدن است. می خواهی نظرت را به من القا کنی. من خودم که گفتم خوب نبودیم.»
جباری در مورد اینکه حضور در تیم ملی روی ملی پوشان تاثیر گذاشته بود، گفت: «بعضی از بازیکنانمان که در تیم ملی بازی کرده بودند امروز نتوانستند همه توان خود را بگذارند. تیم در تهران هم به دلیل نبود ملی پوشان ناقص تمرین کرده بود. این مسائل هماهنگی تیم را کم می کند. ما تیم صدر نشین جدول بودیم و دوست داشتیم ببریم.»

* فرزاد آشوبی در پایان مسابقه تیمش برابر استقلال و برتری 3 بر 2 برابر این تیم اظهار داشت: «خدا در این مسابقه بسیار به من رحم کرد و خیلی چیزها ثابت شد. پیش از بازی قصد داشتم زیر پیراهنم بنویسم "یا رب نظر تو برنگردد" ، اما بنا به دلایلی منصرف شدم.»
وی ادامه داد: «اتفاقات فصل گذشته خیلی اذیتم کرد، اما امیدم را از دست ندادم و خدا هم کمکم کرد. مظلومی را خیلی دوست دارم، وی چندین دوره مربی من بوده است. واقعیت این است که انسانها در شرایط مختلف عوض میشوند و من هم چون دیدم نمیتوانم تیم را همراهی کنم از استقلال جدا شدم.»
هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز خاطرنشان کرد: «صدرنشین هستیم وامیدوارم که این شرایط را حفظ کنیم. سختی کارمان از هفتههای آینده آغاز میشود و معتقدم کار اصلیمان هنوز مانده است.»

* حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال در گفتگویی کوتاه با خبرنگاران اظهار داشت: «نمی دانم چه بگویم. ما سال گذشته هم مستحق باخت نبودیم.»
وی در مورد اینکه برای هفته آینده مقابل پرسپولیس انگیزه خود را از دست دادید، گفت: «اتفاقا انیگزه ما برای بازی با پرسپولیس بیشتر شد.»

* میلاد میداودی نیز در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفت: «بچه های ما در محوطه 18 قدم دچار اشتباه فردی شدند. تراکتورسازی فقط از روی ضربه ایستگاهی به گل رسید.»
وی در خصوص دربی گفت: «هر بازی سه امتیاز بیشتر ندارد و دربی هم همین سه امتیاز را دارد.»

* امیر حسین صادقی مدافع تیم فوتبال تراکتور سازی اظهار داشت: «بازی خوبی بود اما تماشاگران جو را خراب میکنند به جای طرفداری از تیمهای خود به حاشیه میروند. از این فوتبال قشنگ تر چه میخواهند؟»
وی افزود: «این حاشیه رفتن از طرف هواداران دو تیم بود. جو باید فوتبالی باشد. همین است که فوتبالمان پیشرفت نمیکند.»

* مهدی ثابتی دروازه بان تراکتورسازی گفت: «تعطیلات لیگ باعث شده بود تا دو تیم محتاط تر بازی کنند. همین امر عاملی شد تا تراکتورسازی هم در نیمه اول با احتیاط بیشتری بازی کند.»
وی ادامه داد: «استقلال در نیمه دوم چون ملیپوشان بیشتری داشت خسته شده بود و همین امر باعث شد تا با بازی خوبی که در نیمه دوم انجام دادیم نتیجه را هم به سود خود کنیم.»
ثابتی تأکید کرد: «نتیجه عادلانه بود و باید این بازی را میبردیم.»

* سیاوش اکبر پور مهاجم تراکتور سازی اظهار داشت: «بازی خیلی خوبی بود برای این مسابقه برنامه داشتیم و همانطور که برنامه داشتیم به گل رسیدیم.»
وی با بیان اینکه از هواداران استقلال گلایه دارد ادامه داد: «من برای استقلال 6 سال بازی کردم و 3 قهرمانی با این تیم آوردم. نمیدانم چه بگویم، دوست داشتم امسال به استقلال بیایم اما نشد.»
اکبر پور تصریح کرد: «اکنون بازیکن تراکتور سازی هستم، این تیم را دوست دارم و از این تیم پول میگیرم، پس باید برای تراکتور سازی غیرت داشته باشم. فوتبال همین است و در آن درگیری و خطا رخ میدهد.»
مهاجم تراکتور سازی در مورد اینکه هواداران استقلال به او فحاشی کردند گفت: «معلوم است که به خاطر این فحاشیها گله دارم. من اکنون بازیکن تراکتور سازی هستم و سرم را برای این تیم میدهم. دست همه کسانی که به من فحش دادند درد نکند.»

یک شنبه 20 شهریور 1390  1:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها