0

اميرخان گفت از فكر اشتباهت بيرون بيا محسن حسيني: براي 15 دقيقه تراكتور را سكته دادم

gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

اميرخان گفت از فكر اشتباهت بيرون بيا محسن حسيني: براي 15 دقيقه تراكتور را سكته دادم

ايران ورزشي – محسن حسيني، مدافع بلندقامت و آماده تراكتورسازي درباره بازي مقابل استقلال كه با پيروزي تيمشان همراه بود گفت: «بازي سنگيني بود اما ميدانستيم ميبريم. روي اهدافي كه در طول هفته دنبال ميكرديم به گل رسيديم. ميدانستيم نقطه ضعف استقلال روي ضربههاي ايستگاهي است چون آوراژ قدي ما به آنها ميچربيد. روي همين ضربههاي ايستگاهي به سه گل رسيديم.» محسن حسيني درباره اشتباهي كه منجر به باز شدن دروازه تراكتورسازي شد گفت: «روي گل دوم استقلال تيم را براي 15 دقيقه سكته دادم و شرمنده بازيكنان و كادر فني شدم. جباري بازيكن بزرگي است كه اگر يك فصل مصدوم باشد و فقط 4 بازي انجام دهد ميتواند تيم را به قهرماني برساند. آمدم جباري را دريبل كنم و براي او بدن بگذارم كه توپ را از من گرفت و دروازه ما را باز كرد. البته ميتوانستم به او برسم اما خشكم زده بود و نميدانستم چه كاري بايد انجام بدهم.» حسيني درباره عكسالعمل قلعهنويي به اشتباهي كه انجام داد گفت: «اميرخان چند بار به من گفت از فكر اشتباهي كه انجام دادم بيرون بيايم. چندين بار گفت اشكال ندارد اما من بغض كرده بودم و اگر ميباختيم شايد گريهام هم درميآمد.»
حسيني اين فصل سه گل براي تراكتورسازي به ثمر رسانده كه براي يك مدافع آمار قابل توجهي است. مدافع تراكتورسازي قد بلند خود را عامل موفقيتش در گلزني ميداند: «با توجه به قد بلندي كه من، آلنعمه و صادقي داريم اميرخان روي ضربههاي ايستگاهي حساب ويژهاي باز كرده. امسال تمرينهاي خاصي روي ضربههاي ايستگاهي انجام دادهايم و من هم با قد 193 سانتي خوشحالم كه توانستهام براي تراكتورسازي سه گل بزنم.»

یک شنبه 20 شهریور 1390  1:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها