0

پورحيدري: نميخواهم جواب روشن را بدهم / دخالت فتحاللهزاده در مسائل فني دروغ است/ من هم با قلعهنويي شو

gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

پورحيدري: نميخواهم جواب روشن را بدهم / دخالت فتحاللهزاده در مسائل فني دروغ است/ من هم با قلعهنويي شو

سايت گل ـ ميگويند علي فتح الله زاده سرپرست موقت استقلال در بين دو نيمه ديدار با تراكتورسازي به رختكن تيم آمده و از مسائل فني ايراد گرفته است. گفته ميشود كه پرويز مظلومي هم از اين موضوع به شدت ناراحت بوده و حتي در نيمه دوم ترجيح داد كه از جايش بلند نشود و در اكثر دقايق روي نيمكت بنشيند.
منصور پورحيدري سرپرست استقلال اما اين موضوع را تكذيب ميكند. او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:« فتحاللهزاده به رختكن آمد ولي اينكه ميگويند او در مسائل فني دخالت كرد دروغ است. من سالها با او كار كردهام و فتحاللهزاده از اين اخلاقها ندارد. او هميشه در مورد مسائلي كه در حيطه اختيارات خودش هست صحبت ميكند و در اين بازي هم به رختكن آمد تا به بازيكنان روحيه بدهد.»

پورحيدري در مورد ناراحتي مظلومي و نشستن او روي نيمكت ادامه ميدهد:« مظلومي قبل از بازي ناراحت بود چرا كه تيمش را دو هفته در اختيار نداشت و حتي مهدي رحمتي و جاسم كرار از زير سرم به اين بازي آمدند. بازيكنان تلاش خود را كردند ولي آن شادابي لازم را نداشتند.»
حسن روشن عوض كميته فني استقلال در مصاحبهاي از مظلومي به شدت انتقاد كرده است. پورحيدري در اين مورد ميگويد:«من نمي خواهم جواب روشن را بدهم ولي همانطور كه گفتم مظلومي تيمش را دو هفته در اختيار نداشت و اين موضوع تأثيرگذار بود.» سرپرست آبيها در ادامه حرفهايش خاطرنشان ميكند:« بازيكنان استقلال از ابتداي هفته تمرينات خود را آغاز كردهاند و مطمئنا يك هفته در كنار هم كار خواهند كرد تا آماده بازي با پرسپوليس شوند. ما سه امتياز اين مسابقه را ميخواهيم و براي رسيدن به اين هدف تلاش خواهيم كرد.»
شوخي علي فتحاللهزاده و امير قلعهنويي بعد از پايان اين بازي، از نكات حاشيهاي ديدار استقلال و تراكتور بود. پورحيدري در اين مورد ميگويد:« من هم با امير قلعهنويي شوخي ميكنم و طبيعي است كه اگر به تبريز برويم در آنجا هم دنبال پيروزي باشيم چون هدفمان قهرماني است. من بارها از قلعهنويي تعريف كردهام و قبل از بازي هم گفتم كه تراكتور يك نيمكت قوي دارد. مظلومي هم مثل قلعهنويي كار بلد است ولي به هر حال در فوتبال هميشه برد و باخت وجود دارد.

یک شنبه 20 شهریور 1390  1:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها