0

جعفري:مطمئن بودم استقلال راشكست مي‌دهيم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

جعفري:مطمئن بودم استقلال راشكست مي‌دهيم

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي پس از شکست استقلال گفت که پيش از بازي با آبي پوشان تهراني مطمئن بود تيمش پيروز ميدان خواهد بود. 

محمد حسين جعفري درباره پيروزي 3 بر دو تراکتورسازان برابر استقلال اظهار کرد: اين بازي هم مانند ساير بازي‌ها سه امتياز داشت که در برابر فشار طرفداران حريف پيروز شدن لطف خداوند بود و خدا را شکر مي‌کنيم که توانستيم با دست پر به تبريز باز گرديم.

وي در ادامه با بيان اين که ديدار تيم‌هاي استقلال و تراکتورسازي مصداق يک بازي جوانمردانه بود، خاطر نشان کرد: اين بازي چه در داخل و چه در خارج از آن بدون حاشيه برگزار شد و اميدوارم هر دو تيم در بازي‌هاي آينده خود نيز موفق باشند. از هفته قبل که درباره بازي صحبت مي‌کردم با اطمينان مي‌گفتم که استقلال را در تهران شکست مي‌دهيم و صدر نشين مي‌شويم. پيش از بازي درباره ميزان اختصاص صندلي هاي ورزشگاه آزادي به هواداران تيم تبريزي بحث‌هاي فراواني شده بود و از 10 درصد قانوني و 50 هزار هوادار عاشق تراکتورسازي در تهران صحبت شده بود.

جعفري در اين باره گفت: اين صحبت‌ها جنگ رسانه‌اي است که پيش از بازي‌ها مطرح مي‌شود، اما با تلاش يگان ويژه‌، مسئولان ورزشگاه و سازمان ليگ و خود استقلالي‌ها کارها به درستي انجام شد.

جعفري همچنين در مورد پيش‌بيني‌اش را از آينده تيم تراکتور سازي گفت: قلعه نويي تيم را خوب مديريت مي‌کند و بازيکنان هم خوب مي دانند نبايد به اين پيروزي دل ببندند و مغرور شوند چون درست از روزي که مغرور شويم باخت‌هاي ما شروع مي‌شود.

وي در پايان درباره توهين تماشاگران استقلال عليه برخي بازيکنان تراکتورسازي مانند سياوش اکبرپور گفت: اين مسايل هميشه در فوتبال بوده و هست و هواداران هم خواسته‌هايي دارند و براي پيروزي تيمشان جنگ رواني ايجاد مي‌کنند تا بازيکنان حريف را از کار بيندازند، در مجموع نبايد خيلي روي اين مسايل حساس شد.

منبع:www.varzesh3.com

شنبه 19 شهریور 1390  4:33 PM
تشکرات از این پست
amirhosseing
amirhosseing
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 712

پاسخ به:جعفري:مطمئن بودم استقلال راشكست مي‌دهيم

تا تراکتور پیروز بشه قلب من اومد تو دهنم

شنبه 19 شهریور 1390  4:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها