0

شكوري:هواداران پرسپوليس دربي را مي‌خواهند.

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

شكوري:هواداران پرسپوليس دربي را مي‌خواهند

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جمعه بايد مقابل تيمي بازي کنيم که بازيکنان خوبي را در اختيار دارد، اما هواداران تيم ما پيروزي در دربي را مي‌خواهند.

ابراهيم شکوري در خصوص بازي مقابل ذوب آهن و تساوي 2 بر 2 اظهار داشت: همه مردم و کارشناسان ديدند که حق با چه تيمي بود تا به سه امتياز بازي برسد، خيلي دوست دارم نظرات را در مورد بازي با ذوب آهن بشنوم و ببينم.
وي افزود: بالاي 10 موقعيت داشتيم اما توپ‌هايمان به گل تبديل نمي‌شد و يا به دروازه‌بان حريف مي‌خورد، اما آنها 2 توپ آوردند و وارد دروازه ما کردند.

شکوي ادامه داد: به نظرم پرسپوليس مقابل ذوب آهن نمره قبولي گرفت. ما مقابل بهترين تيم آسيا در زمين خودش هر کاري مي خواستيم، انجام داديم. حتي آنها در دقايقي از جريان بازي به فکر وقت کشي بودند.
وي خاطرنشان کرد: ما بايد بدانيم بايد در کنار بازي زيبا به گل‌زني‌هاي بيشتر هم فکر کنيم. من فقط از اين حسرت مي‌خورم که چرا توپ‌هاي بازيکنان خلاق ما مثل علي کريمي به گل تبديل نمي شد چون آنها در برخي از صحنه‌ها فراتر از فوتبال ايران بازي مي کردند و بايد به اين بچه‌ها خسته نباشيد بگويم. به طور کلي بدشانس بوديم.

مدافع پرسپوليس در مورد انتقادها از خط دفاعي اين تيم نيز گفت: من حرف خودم را زدم، بدشانسي هم بعضي اوقات جزء فوتبال است. جناح چپ پرسپوليس هم در اين بازي مشکلي نداشت، ما در نيمه اول از جناح راست حريف و چپ خودمان همه کار کرديم؛ در خيلي از بازي‌هاي ذوب آهن حسيني به خط مهاجمان ذوب آهن اضافه مي‌شد و گل مي‌زد اما در اين بازي ما اجازه نداديم وي دست به اين کار بزند.

وي در خصوص دربي هفتاد و يکم نيز گفت: هواداران از ما برد مي‌خواهند، پس ما هم وظيفه داريم مقابل حريف سنتي خود بازي خوبي را ارائه دهيم. من در طول مدتي که در پرسپوليس بودم در يک دربي حضور داشته‌ام و در آن بازي به پيروزي رسيديم، حالا هم دوست دارم در دومين دربي که به ميدان مي‌روم پيروزي را جشن بگيريم. البته براي حريف هم احترام خاصي قائل هستم و مي‌دانم آنها بازيکنان خوب و خطرناکي دارند اما ما هم بازيکناني داريم که همه خوب و آماده هستند و دوست دارند بعد از چند ناکامي در دربي اين بار پيروز باشند.

منبع:www.varzesh3.com

شنبه 19 شهریور 1390  2:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها