مهاجراني سرمربي پيشين تيم ملي کشورمان با بيان اينکه اشتباهات بازيکنان مانع پيروزي تيم ايران برابر قطر شد، گفت: «کيروش هنر مربيگرياش را نشان داد و ما را اميدوار کرد که در بازيهاي بزرگ هم ميتواند با تجربه خود به موفقيت تيم ملي کمک کند.»
*ميکل پول ورينو هافبک تيم ملي ليختن اشتاين با عقد قراردادي يک ساله رسما به تيم فوتبال استيلآذين پيوست.
در حاليکه گفته ميشود محمد ابراهيمي به دليل مصدوميت بازي با استقلال را از دست داده اين بازيکن به بازي روز جمعه ميرسد.
کيانوش رحمتي هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: «به پايم فشار آوردم و احساس درد کردم به همين دليل شايد به ديدار با تراکتورسازي نرسم.»
رضاييان معاون سابق باشگاه فولادخوزستان در خصوص برکنارياش از سمت معاونت و هيئتمديره اين باشگاه گفت: «خودم هم خبر ندارم چرا اين تصميم گرفته شده است. من در اصفهان هستم و ديروز اطلاع دادند که بايد تغيير شغل بدهم و بيشتر به همان کارهاي صنعتي بپردازم.»
*اکبرپور مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: «بازي تيم ما برابر استقلال مهمتر از داربي است.»
پس از رد وساطتت بازيکنان تراکتورسازي براي بازگشت مهدي کياني به تمرينها توسط امير قلعهنويي، تني چند از بزرگان تبريز هم از سرمربي تيم درخواست بخشش کياني را کردند اما قلعهنويي به شدت مخالف بخشش کياني است و او را نميخواهد.
غلامرضا رضايي مهاجم پرسپوليس گفت: «هيچ تيمي در ليگ براي باخت بازي نميکند. با اينکه تيم ذوب ميزبان است ولي پيروزي ما دور از دسترس نيست.»
جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: «تيم فوتبال اين باشگاه توان کافي براي رويارويي با استقلال را دارد.»
محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته از ناحيه کمر دچار مشکل و راهي بيمارستان شد. با معاينات انجام شده و تشخيص پزشکان محمود خوردبين بايد امروز زير تيغ جراحان برود.
فهرست اردونشينان تيم ملي فوتسال براي حضور در جام گرندپري برزيل روز شنبه هفته آينده اعلام خواهد شد.