0

کشف راز طول‌عمر ملک عبدالله در ویکیلیکس!

papeli
papeli
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12867

کشف راز طول‌عمر ملک عبدالله در ویکیلیکس!

پایگاه ویکیلیکس که تا پیش از این به انتشار نمابرهای محرمانه دیپلماتیک می پرداخت، از برخی اسرار زندگی و پزشکی ملک عبدالله پادشاه عربستان پرده برداشت.

سفارت آمریکا در ریاض، در نمابری محرمانه به وزارت امورخارجه این کشور، به اطلاعات شخصی ملک عبدالله از جمله عمر واقعی، تعداد همسران و داروهایی که مصرف می کند، اشاره کرده است.

در این نمابر که موضوع آن "به روز کردن اطلاعات شخصی پادشاه عربستان" عنوان شده، آمده است: "یک پزشک غربی که ماموریت دارد بصورت مستمر با افراد خاندان حاکم سعودی دیدار و مشورت کند، در ۱۱ ژوئیه، اطلاعات ویژه ای را از پرونده پزشکی ملک عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود، در اختیار معاون رییس نمایندگی آمریکا در ریاض قرار داد".

در ادامه این نمابر آمده است: "این پرونده شامل سن واقعی و داروهایی است که ملک عبدالله اکنون مصرف می کند. این پزشک برای درمان معمول یکی از همسران ملک عبدالله (که ۴ همسر دارد) فراخوانده شد. ولی مرکز درمانی پادشاهی به اشتباه پرونده پزشکی ملک عبدالله را به جای پرونده همسرش به این پزشک داد. این پزشک از این طریق فرصت یافت از اطلاعات پزشکی ویژه ملک عبدالله آگاه شود".

بر اساس این نمابر، پادشاه عربستان ۹۲ ساله (متولد ۱۹۱۶) است و بسیار سیگار می کشد، و بصورت مستمر داروهای هورمونی تزریق، و از داروهای محرک جنسی استفاده می کند.

این اطلاعات درحالی منتشر می شود که، دولت عربستان سعودی، از انتشار هرگونه اطلاعات افراد خاندان حاکم از جمله سن واقعی آنها جلوگیری می کند.

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

پنج شنبه 17 شهریور 1390  1:24 PM
تشکرات از این پست
sisa13
DR460N
DR460N
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4879

پاسخ به:کشف راز طول‌عمر ملک عبدالله در ویکیلیکس!

ویکی لیکس به افشای اطلاعات حیوانات هم پرداخته !!!!

عنوانی که انتخاب کردید بهتر بود عوض می شد

عنوان مورد نظر من :

فسیل زنده ای که به زودی روی تخته شسته می شود !!!!

مقصد بعدی این فسیل اسفل درکات جهنم 

توضیح تکمیلی :

شرایط جهنم برای این فسیل یاد آور دوران جاهلیتشان خواهد بود و یک حس نوستالژیک به او دست خواهد داد و همچنین در آنجا به امر صله ی ارحام خواهد پرداخت و زیاد احساس غربت نخواهد نمود .

انشا الله پس از انتقال او به روی تخته و پس از آن جهنم این سلسله ی پست و خونخوار شروع به از هم گسیختگی خواهند نمود و ظهور آقا نزدیک تر خواهد شد .

یک شنبه 20 شهریور 1390  11:55 AM
تشکرات از این پست
sisa13 papeli
sisa13
sisa13
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 225

پاسخ به:کشف راز طول‌عمر ملک عبدالله در ویکیلیکس!

جالبه ..92 سال ..؟

اما توی پستتون نهایتا 4 زن و داروهای هورمونی رو گفتید...واقعا اینا دلایل طول عمرند؟؟؟

اومدیم مثل هند 4 تا زن ریختند سرش و نفله اش کردن باز هم میشه گفت ....نه!!!!

اما داروی هورمونی...یعنی میشه با خوردن داروی هورمونی اینقدر عمر کرد؟؟

هرچند باید در نظر گرفت که عرب ها با ما فرق دارند ...خیلی هم فرق دارند امید به زندگی در ایرانی ها نهایتا 70-80 

ا

اما تو عرب ها ....من فکر کنم این هم یکی از اون علت هاست!

کلا مبهم بود نوشته!

مصداق کسانی نباشیم که آنچه می‌گوییم خود به آن عمل نکنیم.

یک شنبه 20 شهریور 1390  3:15 PM
تشکرات از این پست
DR460N papeli
دسترسی سریع به انجمن ها