0

دكتر شریعتی

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

دكتر شریعتی

از دکتر علی شریعتی

من رقص دختران   هندی را بیشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم. چون آنها از روی عشق و   علاقه می رقصند ولی پدر و مادرم از روی عادت نماز می خوانند  .
«دکتر علی شریعتی»
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --
به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق. آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد.   «دکتر علی شریعتی»
زن عشق می كارد و كینه درو می كند... می تواند تنها یك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسرهستی ....    برای ازدواجش ــ در هر سنی ـ اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج كنی ...  او كتك می خورد و تو محاكمه نمی شوی ...          او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می كنی...او درد می كشد و تو نگرانی كه كودك دختر نباشد ....   او بی خوابی می كشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...               او مادر می شود و همه جا می پرسند   نام   پدر .....
 اگر تنهاترین تنها شوم باز خدا هست او جانشین همه نداشتنهاست
 عاقلانه ازدواج کن تا عاشقانه زندگی کنی .
 دکتر شریعتی
 اگر مثل گاو گنده باشی،میدوشنت، اگر مثل خر قوی باشی،بارت می كنند، اگر مثل اسب دونده باشی،سوارت می شوند.... فقط از فهمیدن تو می ترسند
 آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش
دکتر شریعتی : «کلاس پنجم که بودم پسر درشت هیکلی در ته کلاس ما می نشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندش آور بود ،آن هم به سه دلیل ؛ اول آنکه کچل بود، دوم اینکه سیگار می کشید و سوم - که از همه تهوع آور بود- اینکه در آن سن و سال، زن داشت. !... چند سالی گذشت یک روز که با همسرم ازخیابان می گذشتیم ،آن پسر قوی هیکل ته کلاس را دیدم در حالیکه خودم زن داشتم ،سیگار می کشیدم و کچل شده بودم
هر كس آنچنان می میرد كه زندگی می كند
اینجا آسمان ابریست ، آنجا را نمیدانم... اینجا شده پائیز ، آنجا را نمیدانم... اینجا فقط رنگ است ، آنجا را نمیدانم... اینجا دلی تنگ است ، آنجا را نمیدانم. وقتی كه بچه بودم هر شب دعا میكردم كه خدا یك دوچرخه به من بدهد. بعد فهمیدم كه اینطوری فایده ندارد. پس یك دوچرخه دزدیدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد.
دوشنبه 28 تیر 1389  3:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها