0

اولي كه تداركچي است، دومي را جدي نگيريد بقيه هم دنبال عفوند

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

اولي كه تداركچي است، دومي را جدي نگيريد بقيه هم دنبال عفوند

ارگان حلقه لندن براي چندمين بار به معاون خاتمي در دوران رياست جمهوري وي حمله كرد.
جرس درباره اظهارات هفته گذشته ابطحي نوشت: ابطحي عزيز را زياد جدي نگيريد. در شرايطي كه هزينه فعاليت سياسي به طور ثانيه اي افزايش مي يابد، نمي توان از افرادي مثل ابطحي انتظار داشت بيش از اين جسارت به خرج دهند و درگير لفاظي هاي سياسي شوند.
جرس توضيح نداد كه چرا گنده گويي هاي مداوم برخي دست اندركاران فتنه را «لفاظي سياسي» ارزيابي مي كند اما نوشت: به هر حال امثال ابطحي عزيز را اگر ياراي مقاومت و ايستادن بر حرف اولشان بود، هنوز مانند خيلي هاي ديگر در زندان بودند. ابطحي دوست داشتني را زياد جدي نگيريم.
خاطرنشان مي شود ابطحي در اظهارات تازه خود تصريح كرده بود اصلاح طلبان بيشترين ضربه را از جنبش سبز خوردند و به سمت راديكاليسمي رفتند كه خلاف اصلاح طلبي بود.
در همين حال سايت روزنت با اشاره به آزادي برخي از افراد دستگير شده در فتنه سال 88، نوشت: بايد پذيرفت كه بالاخره بخشي از آزاد شدگان كه عموماً از بازداشت شده هاي كف خيابان هستند، دست به نوشتن عفو زده و تقاضاي عفو كرده اند. اما مسئله اي كه هست اينكه آقاي خاتمي در ازاي آزاد نشدن خيلي از بازداشت شدگان چه موضعي مي گيرد. ايشان و دوستانشان با چه رويكردي به دنبال حضور در انتخابات هستند آيا جز اين است كه آقاي خاتمي پس از هشت سال رياست جمهوري اذعان مي كند كه تداركاتچي بوده است؟ آيا جز اين است كه مجلس ششم با تمام شجاعت هاي نمايندگان آن حتي در تحصن، در عمل و نتيجه ناموفق بوده است؟

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

چهارشنبه 16 شهریور 1390  4:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها