مدافع مرکزي تيم بارسلونا در اعتراض به حرکات نمادين چند باشگاه گفت: «من هديه روحيهبخش براي تيمهاي مختلف نيستم.» اريک آبيدال 31 ساله هفته گذشته رسما از باشگاه بارسلونا درخواست تسويه حساب کرد و در نامه خود نيز نوشت: «دوست ندارم فقط بهخاطر همياري و کمک روحي در بارسلونا بمانم و مربيان نيز براي اينکه ناراحت نشوم گاهي مرا در ترکيب اصلي تيم قرار بدهند.» آبيدال تاکنون با قدرت با تومورهاي کبدي خود مبارزه کرده و پزشکان بارسلونا در مورد آينده او بسيار خوشبين هستند. طي چند روز گذشته باشگاههايي چون پاريسن ژرمن و پالرمو به وکيل آبيدال پيشنهاد همکاري داده و در وبسايت رسمي خود اين حرکت را نوعي روحيه دادن به او توصيف کردهاند.
يوهان کرايف سرمربي سابق بارسلونا، رفتار خوزه مورينيو سرمربي رئالمادريد در جريان ديدار دو تيم بارسلونا و رئالمادريد در سوپر جام اسپانيا را متکبرانه و ناشي از عقده باخت مقابل قهرمان اروپا توصيف کرد. در اين بازي که با برد بارسلونا همراه بود، مورينيو پس از درگيري بازيکنان به دنبال خطاي مسلم مارسلو روي سسک فابرگاس، به سمت تيتو ويلانووا يکي از مربيان باشگاه بارسلونا رفت و انگشتش را در چشم او فرو کرد. کرايف در اين باره گفت: «اين حرکت را ميليونها کودک در سراسر جهان تماشا کردند. مورينيو ممکن است در خلوت خود شخصيت خوبي داشته باشد اما آنچه که به دنيا نشان داد، چيز ديگري است. از نظر من او شخص متکبري است.»
فرجامخواهي آرسنال براي بخشيدن محروميت آرسن ونگر سرمربي فرانسوي اين تيم از سوي يوفا با مخالفت روبهرو شد و به اين ترتيب او در دو بازي آينده توپچيها در ليگ قهرمانان اروپا نميتواند روي نيمکت تيمش بنشيند. محروميت ونگر ابتدا يک جلسه بود اما بعد از اينکه او در ديدار مرحله پليآف مقابل اودينزه از روي سکوها و از طريق تلفن همراه دستوراتي را به نيمکت تيمش منتقل کرد، دو جلسه ديگر از سوي يوفا با محروميت مواجه شد. به اين ترتيب ونگر در ديدار خارج از خانه مقابل دورتموند و در ديدار خانگي مقابل اليمپياکوس نميتواند روي نيمکت تيمش بنشيند.
ناني ستاره پرتغالي منچستريونايتد معتقد است اکنون در اوج آمادگي قرار دارد و ميخواهد نام خود را در تاريخ اين باشگاه ثبت کند: «اميدوارم وقتي فوتبالم تمام شد مردم بگويند ناني بازيکن فوقالعادهاي بود که جامها و عناوين زيادي با يونايتد کسب کرد. ميدانم در شرايطي هستم که ميتوانم در بين بهترين بازيکنان جهان قرار بگيرم اما بايد سخت تلاش کنم تا تواناييهايم را ثابت کنم.»
به نوشته روزنامههاي اسپانيايي، بايرنمونيخ با جديت در پي جذب يورنته مهاجم اتلتيک بيلبائوست. بايرنمونيخ براي تقويت خط حمله خود و حضور پررنگتر در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا در فصل جديد قصد دارد يک مهاجم طراز اول را به خدمت گيرد. آنها در ابتدا قصد داشتند ماريو گوتسه مهاجم مليپوش جوان دورتموند را به خدمت گيرند، اما مسئولان اين باشگاه اعلام کردند که به هيچوجه اين بازيکن را به بايرنمونيخ نخواهند فروخت.