0

ممانعت از ورود كالاهاي بي كيفيت چيني به ايران

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

ممانعت از ورود كالاهاي بي كيفيت چيني به ايران

مديركل دفتر بازرگاني آسيا و اقيانوسيه سازمان توسعه تجارت ايران گفت: با امضاي تفاهم نامه بين ايران و چين از آذر ماه سال جاري از ورود كالاهاي بي كيفيت چيني به كشور جلوگيري مي شود.
به گزارش ايرنا، «امير طالبي» روز يكشنبه در نشست معرفي و شناخت بازار چين در تبريز با اشاره به اينكه چين تنها بازار صادراتي نيست، گفت: بازار اين كشور با توجه به رشد مصرف گرايي نياز به واردات دارد.
وي از 9 برابر شدن صادرات غيرنفتي ايران به چين در فاصله سالهاي 1384 تا 1389 خبر داد و اعلام كرد: ارزش صادرات ايران به چين از 529 ميليون دلار در سال 84 به 4ميليارد و 572 ميليون دلار در سال 89 رسيد.
طالبي مجموع مبادلات تجاري نفتي و غيرنفتي ايران و چين را در حدود 30ميليارد دلار اعلام كرد و گفت: 92 درصد اقلام صادراتي ايران به چين مواد اوليه است.
وي با بيان اينكه قشر مرفهي در كشور چين در حال شكل گيري است و نگاه به كالاهاي با كيفيت دارند، افزود: برندهاي معروف دنيا در چند سال اخير در كشور چين شعبه داير كرده اند و هر سال 20 تا 30درصد افزايش فروش دارند.
وي خام فروشي، ضعف بنگاه هاي تجاري و عدم بهره گيري از موقعيت استراتژيك دو كشور را نقاط ضعف و افزايش مصرف گرايي، اراده قوي مقامات و سياست چين در خصوص افزايش واردات را هم فرصتي مناسب براي توسعه روابط تجاري دو كشور ايران و چين دانست.
طالبي تأسيس بانك مشترك، ايجاد صندوق حمايت از سرمايه گذاري مشترك، استفاده از ارزهاي رايج دو كشور براي تسويه مبادلات بازرگاني را به عنوان راهبرد توسعه روابط اقتصادي مطرح كرد.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 15 شهریور 1390  1:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها