0

چرا غذاهاي خام از پخته سالم ترند؟

 
ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 20214
محل سکونت : تهران

چرا غذاهاي خام از پخته سالم ترند؟

تا به حال از خود پرسيده ايد چرا كارشناسان تغذيه اينقدر بر خوردن ميوه ها و سبزي ها اصرار دارند.
يكي از دلايل مهم اين فرايند، آن است كه بين آنزيم ها و پيري رابطه خاصي وجود دارد و غذاها در بروز اين امر، بي تأثير نيستند. مواد غذايي خام شامل آنزيم هايي هستند كه بدن انسان به آنها نياز دارد. بدون اين آنزيم ها، بدن عملكرد خوبي نخواهد داشت. زماني كه مواد غذايي در دماي 116 درجه يا بيشتر حرارت داده مي شوند، آنزيم هاي موجود در آنها از بين مي روند. به عبارت ديگر مواد خامي مثل ميوه ها و سبزي ها سالم تر از غذاهاي پخته هستند. در مواد غذايي عمدتاً سه نوع آنزيم وجود دارد كه عبارتند از: آنزيم هاي گوارشي، آنزيم هاي غذايي و آنزيم هاي متابوليكي. وقتي آنزيم ها از بين مي روند، بدن مجبور است براي پردازش غذا بيشتر فعاليت كند و زمان طولاني تري براي جذب مواد غذايي صرف مي شود، در نتيجه فشار زيادي بر روي لوزالمعده وارد مي آيد؛ تا آنزيم هاي متابوليكي بيشتري را براي جبران آنزيم هاي از دست رفته مواد غذايي ترشح كند.
تحقيقات انجام شده در سال هاي گذشته نشان مي دهند اگر ميزان متعادلي از آنزيم ها در بدن وجود داشته باشد، فرد كمتر به بيماري هاي قلبي، ديابت و آرتروز (ورم مفاصل) مبتلا مي شود و شركت هاي داروسازي به دنبال آن هستند كه آنزيم ها را به شكل كپسول روانه بازار كنند. تا از اين طريق، آنزيم هاي از دست رفته مواد غذايي پخته شده جبران شود. در نتيجه بواسطه اين تكنيك، ريسك بيماري هاي خاص نيز كاهش خواهد يافت.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

دوشنبه 14 شهریور 1390  5:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها