جامعه سياسيون کاتالونيا و رهبران معترضان کاتالونيايي در بيانيههاي جداگانه از مديرعامل باشگاه بارسلونا خواستند ارتباط خود را با همتايش در رئالمادريد به حداقل سطح ممکن برساند. الساندرو راسل مديرعامل باشگاه بارسلونا با رفتار خود سياسيون کاتالونيا را به ستوه آورده و مناسبات خوب او با فلورنتينوپرس خشم معترضان اين ايالت جدايي طلب را برانگيخته است.
ليگ ايتاليا که هفته گذشته به دليل اعتصاب بازيکنان برگزار نشد از اين هفته آغاز خواهد شد. اتحاديه حرفهاي فوتبال ايتاليا اعلام کرد امروز توافقنامهاي با فدراسيون فوتبال اين کشور به امضا خواهد رساند که بدين ترتيب هفته دوم سري A در موعد مقرر به انجام خواهد رسيد. رقابتهاي فوتبال در ايتاليا هفته گذشته به دليل اعتصاب بازيکنان شاغل در ليگ اين کشور برگزار نشده بود. بازيکنان معتقد بودند دستمزدهاي آنها بايد به موقع پرداخت شود، در غير اين صورت از بازي در ليگ ايتاليا سر باز خواهند زد.
سرمربي تيم ملي اسپانيا خطاب به سرمربي تيم بارسلونا گفت: «با همه وجود مراقب پويول باش.» ويسنته دلبوسکه سرمربي پيشين رئالمادريد در پيغامي مهم به گوارديولا بر اهميت نظارت بر روند بهبودي کارلس پويول تاکيد کرد و گفت: «اين که پويول مقابل ميلان باشد براي بارسلونا مهم است و من حق ندارم در امور داخلي يک باشگاه دخالت کنم، اما وظيفه خود ميدانم تا از مربي بارسلونا خواهش کنم مراقب پويول باشد. براي موفقيت در يک پروژه بزرگ هرگز نبايد متکي به يک اسم باشيم، اما چرا بايد از حقيقت فرار کنم و نگويم که به نام پويول نياز دارم و اگر او نباشد اسپانيا دچار مشکل خواهد شد.»
يواخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان اعلام کرد مسعود اوزيل، مانوئل نوير و باستين شوايناشتايگر اردوي ژرمنها را ترک ميکنند و در ديدار دوستانه مقابل لهستان حضور نخواهند داشت. هر سه اين بازيکنان در پيروزي 6 - 2 آلمان مقابل اتريش حضور داشتند و اوزيل نمايش درخشانتري داشت و دو گل براي تيمش به ثمر رساند. اين تصميم را خود يواخيم لو گرفت، او قصد دارد با بازيکنان جوانش به ديدار مقابل لهستان رود.