0

خواندني از ورزش ايران

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

خواندني از ورزش ايران

کاروان تيم فوتبال پرسپوليس ظهر روز سه‌شنبه براي ديدار مقابل ذوب‌آهن عازم اصفهان خواهند شد و بعدازظهر يک جلسه تمرين را در اصفهان انجام مي‌دهند.

اميرآبادي هافبک تيم فوتبال استقلال درباره بازي مقابل تراکتورسازي گفت:‌ «تيم‌هاي امير قلعه‌نويي هميشه خوب هستند.»

برهاني مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: «من عادت ندارم براي داربي کري بخوانم.»

پس از جدايي خسرو حيدري از تيم فوتبال سپاهان اصفهان، مسئولان اين باشگاه قصد دارند يک مهاجم خارجي را به جاي اين بازيکن براي حضور در ادامه مسابقه‌هاي ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا به خدمت بگيرند.

عليرضا رحيمي مديرعامل سپاهان ديروز با حضور در باشگاه‌ ذوب‌آهن اصفهان ضمن ديدار و گفت‌وگو با خسرو ابراهيمي مديرعامل جديد اين باشگاه، از ساير بخش‌هاي اين باشگاه هم بازديد کرد.

خسرو ابراهيمي مديرعامل جديد باشگاه ذوب‌آهن اصفهان پس از مراسم معارفه‌اش در اين باشگاه، در محل تمرين تيم فوتبال اين باشگاه حضور يافت و با اعضاي کادر فني و بازيکنان ديدار و گفت‌وگو کرد.

ابراهيم‌زاده سرمربي تيم ذوب‌آهن با ابراز ناراحتي از مصدوميت حدادي‌فر تأکيد کرد: «آنچه مهم است اين‌که فدراسيون و کادر پزشکي آن بايد برخلاف گذشته اقدامات لازم را براي درمان اين بازيکن انجام دهد.»

جعفري‌ مدير‌عامل باشگاه تراکتورسازي درباره آخرين وضعيت تسويه‌حساب جاسم کرار با باشگاهش گفت: «ما تاکنون دو نامه به کميته انضباطي نوشته‌ايم و از آن‌ها خواسته‌ايم که کرار را مجبور به تسويه حساب با تراکتورسازي کنند، ولي متأسفانه هنوز هيچ اقدامي صورت نگرفته است.»

ساکت مدير‌عامل باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد ماهان انتصاب ابراهيمي را به مدير عاملي باشگاه ذوب‌آهن تبريک گفت.

محمود فکري مربي مس کرمان گفت: «مرفاوي بدون اين‌که از قبل به من بگويد، در کنفرانس مطبوعاتي استعفا کرد و اگر از قبل مي‌دانستم از اين کار منصرفش مي‌کردم.»

حجازي مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: «هواداران بدانند با همان انگيزه‌اي به مصاف تراکتورسازي مي‌رويم که در داربي ظاهر خواهيم شد.»

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

دوشنبه 14 شهریور 1390  12:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها