0

ابراهيم‌زاده: اميدوارم فدراسيون با مصدوميت حدادي‌فر مثل من رفتار نكند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپيارسال به دوستان
مسئولات سفارت ايران در كره كمكي نكردند، سامسونگ ناشناخته است

خبرگزاری فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: اميدوارم فدراسيون و تيم پزشكي آن در مورد مصدوميت قاسم حدادي‌فر درست عمل كنند.

خبرگزاری فارس: ابراهيم‌زاده: اميدوارم فدراسيون با مصدوميت حدادي‌فر مثل من رفتار نكند

منصور ابراهيم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد مصدوميت قاسم حدادي فر هافبك ملي‌پوش ذوب‌آهن در ديدار با اندونزي اظهار داشت: مصدوميت براي بازيكن پيش مي‌آيد حتي امكان داشت اين بازيكن در تمرين ذوب‌آهن مصدوم شود اما آنچه مهم است اين كه فدراسيون و تيم پزشكي آن بعد از اين مصدوميت چه عملكردي خواهد داشت و در بهبود وضعيت حدادي‌فر چه اقداماتي انجام خواهد داد. زيرا در گذشته هم محمدباقر صادقي دروازه‌بان تيم ما و هم خودم در زمان حضور در تيم ملي مصدوم شديم، اما تمام هزينه‌ها براي درمان را خودمان پرداخت كرديم.

ابراهيم زاده تاكيد كرد: زماني كه من پايم را عمل كردم فاكتورهاي هزينه‌هاي پزشكي را به خانلري پزشك تيم ملي دادم اما اين فاكتورها نه تنها پرداخت نشد بلكه آنها را به خودم هم ندادند تا بتوانم هزينه‌هاي آن را از طريق ديگر تامين كنم. در مورد صادقي نيز كه در زمان افشين قطبي به تيم ملي دعوت شد، همين اتفاق رخ داد و  بعد از مصدوميتش باشگاه ذوب‌آهن هزينه‌هاي پزشكي او را پرداخت كرد.

سرمربي ذوب‌آهن با اشاره به مصدوميت حدادي‌فر گفت: بايد ببينيم اين بار چه اتفاقي مي‌افتد. آيا فدراسيون اين بار عملكرد درستي دارد يا به رويه‌اي سابق عمل مي‌كند؟ آيا باشگاه‌ها وظيفه دارند فقط بازيكن را آماده بازي كردن به آنها تحويل دهند و پس از مصدوميت هزينه‌هاي درمان را هم پرداخت كنند؟

وي در مورد اينكه منظورش بي‌معرفتي مسئولان فدراسيون فوتبال است، گفت: من اسم اين را بي‌معرفتي نمي‌گذارم بلكه معتقدم فدراسيون بايد بعد از مصدوميت بازيكن ملي‌پوش به وضعيت او رسيدگي كند. ضمن اينكه اگر از بازيكن ما استفاده نمي‌كنند آنها رادر اختيار ما قرار دهند تا از آنها استفاده كنيم. هم پرسپوليس و هم ماچنين وضعيتي داريم. حسين ماهيني در همان دقايقي كه بازي كرد براي تيم ملي مانند حدادي‌فر مفيد بود.

ابراهيم‌زاده در مورد فشردگي بازي‌هاي ليگ و در اختيار نداشتن بازيكنان ملي پوش عنوان كرد: تيم ملي روز پانزدهم شهريور برابر قطر بايد بازي كند وما روز هفدهم با پرسپوليس بازي داريم يعني بازيكن ما كمتر از 48 ساعت در اختيار باشگاهش است تا براي بازي‌هاي ليگ آماده شود. در حالي كه بازيكن حداقل بايد 72 ساعت در اختيار تيم باشد پرسپوليس هم شرايط ما را دارد،البته اين فشردگي سخت است اما كسي كه به بالا و اوج نگاه مي‌كند بايد اين سختي‌ها را تحمل كند.

وي در مورد ديدار با سامسونگ كره جنوبي در مرحله يك چهارم ليگ قهرمانان آسيا گفت: هيچ اطلاعات فني از اين تيم نداريم، فقط مي‌دانيم بازيكنانشان تغييرات زيادي داشتند و اين تيم از رده سيزدهم جدول به مكان چهارم ليگ كره جنوبي صعود كرده و فقط آخرين بازي اين تيم را در رقابت‌هاي آسيايي ديده‌ايم حتي بازي‌هاي اين تيم پخش نمي‌شود و مسئولان سفارت ايران در كره جنوبي گفتند ما امكانات آن را نداريم كه اطلاعات فني در مورد اين تيم به شما بدهيم. اين وضعيت ما را با مشكل روبه‌رو مي‌كند و با يك تيم ناشناخته بايد بازي كنيم.

ابراهيم‌زاده در مورد ديدار با پرسپوليس گفت: برخي از دوستان به من اطلاع داده بودند كه تيم ملي ابتدا در اندونزي بازي دارد و بازي با قطر در تهران برگزار مي شود كه اين شرايط مناسب بود اما اكنون مي‌بينيم كه ايران بايد در دوحه بازي كند و ما و پرسپوليس بازيكنان ملي پوش خود را در اختيار نداريم.

سرمربي ذوب‌آهن در مورد اينكه درخواست تغيير زمان اين بازي داده شده يا نه، گفت: مسئولان باشگاه پيگير اين موضوع هستند.
ابراهيم‌زاده در مورد حضور مديرعامل جديد باشگاه ذوب‌آهن گفت: بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي مي‌افتد ما با باشگاه ذوب‌آهن قرار داد داريم و بايد به وظيفه و تعهدات خود به نحو احسن عمل كنيم. باشگاه نيز بايد به تعهدات خود عمل كند.

وي در مورد تنبيه محمد قاضي بازيكن تيم ذوب‌آهن گفت: آنچه كه من گفته بودم محروميت 10 جلسه‌اي از حضور در تمرينات تيمي بود و قرار بود اين بازيكن به صورت انفرادي تمرين كند بايد ببينيم كميته انضباطي جديد باشگاه چه تصميمي در مورد اين بازيكن مي‌گيرد.
انتهاي پيام/خ

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 13 شهریور 1390  7:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها