مستند «من و کودک من» روي آنتن شبکه دو ميرود
خبرگزاری فارس: نیمی از تصویربرداری مجموعه مستند «من و کودک من» درباره اختلالات ذهنی و رفتاری کودکان، به تهیه کنندگی و کارگردانی عباس امینی به پایان رسید.
«عباس امینی» در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس با بیان این که «من و کودک من» به اختلالات ذهنی و رفتاری کودکان میپردازد، گفت: در این مستند بیماریهایی مانند بیش فعالی یا عدم تمرکز که در میان کودکان بسیاری شایع است اما از سوی خانوادهها به درستی شناخته نشده، معرفی میشود. وی ادامه داد: بخشهایی از این برنامه انیمیشن و بخشهایی به صورت گفتوگو با متخصصان و روانپزشکان است که راههای درمان این گونه بیماریها را به خانوادهها ارائه میدهند. «من و کودک من» در قالب ۱۳ قسمت ۳۰ دقیقهای و به سفارش گروه مستند شبکه دوم سیما ساخته میشود. این مستند به صورت «اچ دی"»تصویربرداری و همزمان تدوین میشود. به گفته عباس امینی، مجموعه مستند «من و کودک من» تا مهرماه سال جاری آماده پخش خواهد شد. عوامل تهیه این مستند عبارتند از: نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: عباس امینی، تصویربردار: پیام عزیزی، مدیر تولید: علی حسنپور، صدابردار: دانیال امینی، تدوینگر: حمزه حرجانی و دستیار تدوین: حسین امینی. امینی پیش از این مستندهایی مانند «طعم خورشید»، «قصه شب»، «عبدالماء»، «بازیهای کودکانه» و «ماموریت غیرممکن» را کارگردانی کرده است.
یا حسین (ع)