0

«اینجا بدون من» راهی جشنواره‌ها مختلف خارجي می‌شود

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

پس از حضور موفق در جشنواره مونترال کانادا؛

خبرگزاری فارس: پس از درخشش فیلم «اینجا بدون من» در جشنواره مونترال کانادا، این فیلم به همت موسسه رسانه‌های تصویری در دیگر جشنواره‌های معتبر بین‌المللی نیز حضور خواهد داشت.

خبرگزاری فارس: «اینجا بدون من» راهی جشنواره‌ها مختلف خارجي می‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومی موسسه رسانه‌های تصویری، فیلم سینمایی «اینجا بدون من» به کارگردانی بهرام توکلی به همت موسسه رسانه‌های تصویری در نخستین حضور خود در بخش مسابقه سینمای جهان سی و پنجمین جشنواره مونترال توانست جایزه بهترین بازیگر زن را با نقش‌آفرینی فاطمه معتمدآریا دریافت کند.
این فیلم قصه خانواده‌ای را روایت می‌کند که پای دخترشان مشکل دارد و تمام دغدغه این خانواده رفع مشکل اوست؛ ولی ورود یک غریبه زندگی آنان را دستخوش تغییراتی می‌کند. حضور این فیلم در جشنواره مونترال کانادا در رسانه‌های داخلی و خارجی بازتاب بسیار وسیعی داشته که این خود موفقیت بزرگی برای فیلم تحسین شده سال است.
این فیلم پس از حضور در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «هامبورگ» در سپتامبر سال جاری در جشنواره‌های بین‌المللی «ریو دوژانیرو» (Festival Do Rio) برزیل، جشنواره سالانه فیلم‌های ایرانی در مرکز فیلم «جین سیسکل شیکاگو» و جشنواره «پام اسپرینگز» (Palm Springs) آمریکا نیز شرکت خواهد داشت.
فیلم «اینجا بدون من» جزو فیلم‌های حاضر در مسابقه پنجمین دوره جوایز آسیا-پاسیفیک در استرالیا نیز است.

یا حسین (ع)

یک شنبه 13 شهریور 1390  5:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها