0

كريمي: من و مجيدي همانند ساير بازيكنان سرباز تيم ملي هستيم

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

تهران -هافبك تيم ملي از اينكه در اين مدت تنها به حضور وي و فرهاد مجيدي در تيم ملي پرداخته شده است انتقاد كرد و گفت:تيم ملي به ما دو نفر ختم نمي‌شود و ما تنها يكي از 24 سرباز تيم ملي هستيم.

علي كريمي روز سه شنبه پيش از تمرين تيم ملي و در گفت و گو با خبرنگاران ضمن بيان اين مطلب و در واكنش به اين كه وي و مجيدي شخصيت تازه اي به تيم ملي داده اند،افزود: اين لطف مردم و كارشناسان است البته از اينكه بارديگر مجيدي به تيم ملي بازگشته بسيار خوشحالم و به وي تبريك مي گويم.
مجيدي در 3 فصل گذشته جزو بهترين‌هاي ليگ برترفوتبال ايران بوده است با اين همه اميدوارم وي هم بتواند به تيم ملي كمك كند تا بتوانيم راحت‌تر به مرحله بعد صعود كنيم.
كاپيتان تيم ملي فوتبال كشورمان درادامه بارديگر از اين كه اكثر اخبار تيم ملي دراين روز ها به وي و مجيدي اختصاص يافته گلايه كرد و افزود: علاوه بر من و مجيدي جوانان خوب ديگري نيز درتيم هستند كه مي توانند به تيم ملي كمك كنند تا براي صعود به جام جهاني كار راحتي پيش رو داشته باشيم برهمين اساس اميدوارم هواداران ما را تنها نگذاشته و از تيم حمايت كنند تا همانند جام جهاني 2006 به مرحله پاياني راه پيدا كنيم.
سرگروه تيم فوتبال پرسپوليس درپاسخ به سووالي مبني براينكه با اضافه شدن وي و فرهاد مجيدي استقبال مردم ازتيم ملي بيشتر شده،افزود:خيلي خوشحالم كه چنين اتفاقي افتاده و نظر مردم به دعوت من و مجيدي مثبت است با اين حال براي صعود به جام جهاني بايد خيلي تلاش كرده و در اين راه به حمايت بي‌دريغ تماشاگران نيازمنديم.
كريمي درباره نخستين ديدار ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 افزود: به خاطر ندارم تيم ملي ايران ديداري با تيم اندونزي برگزار كرده باشد طي روز هاي گذشته يك بازي اين تيم مقابل فلسطين را مشاده كرده و مربيان براي ما اين بازي را آناليز كردند.
به گفته وي با اين همه كادر فني شناخت خوبي كافي از اين حريف داشته و درهمين ارتباط تا روز جمعه برنامه‌هاي تمريني خاصي را براي ما طراحي كرده اند.
سرگروه تيم ملي فوتبال كشورمان درخصوص اين ديدار نيز گفت: همواره ديدار اول رقابت هاي گروهي بسيار مهم است از اين رو بايد گام نخست را محكم برداريم. كريمي شرايط رواني وجسماني بازيكنان را مطلوب ارزيابي كرد و افزود:خوشبختانه طي روزهاي گذشته تمرينات مناسبي داشتيم و ازهر نظر آماده ايم.
وي درادامه ابراز اميدواري كرد: تيم ملي از مرحله مقدماتي با اقتدار كامل صعود كند.
و راهي مرحله پاياني شود.
كريمي درباره بازگشت بلاژويچ به ايران گفت: هنگامي كه وي سرمربي تيم ملي بود به من لطف زيادي داشت و از شنيدن بازگشت وي به ايران خوشحال شدم و برايش آرزوي موفقيت دارم.
وي درخاتمه گفت :بلاژويچ زماني كه سرمربي تيم ملي بود به آنچه كه هدفش بود نرسيد اما اميدوارم در باشگاه مس به خواسته‌اش برسد.

یا حسین (ع)

چهارشنبه 9 شهریور 1390  4:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها