در ادامه دعا حضرت خدارا باصفاتي ديگر مي خواند كه همه بر رحمت و كرم و فضل خدا و توبه پذيري او دلالت دارد .بر يك نكته ديگر هم تاكيد است. آياتي بيان مي كنند كه خداوند در برابر اعمال فرد اجر ده برابر و 700 برابر (خوشه گندم) مي دهد و آياتي از قرآن در اين مورد ذكر مي كند و بصورت فهرست وار اين آيات موارد زير هستند:
سوره تحريم آيه 8:
توبوا الي الله توبه نصوحا عسي ربكم ان يكفر عنكم سيئاتكم و يدخلكم جنات تجري من تحتها الانهار، يوم يا يُخزي اللهُ النبيَ و الذين امنوا معه نورُهم يسعي بين ايديهم و باَيمانهم يقولون ربنا اتمم لنا نورَنا و اغفرلنا انك علي كل شيء قدير
بسوز خدا توبه كنيد توبه خالص اميدوار باشيد كه پروردگارتان گناهانتان را از شما بپوشاند (بيامرزد) و شما را به بهشتها و باغهايي كه جوي ها از زير آن روان است درآورد و آن روزي است كه خداوند پيغمبر و آنانكه به او ايمان آورده اند خوار نمي گرداند.
سوره انعام آيه 160:
من جاء بالحسنتهِ فله عشر امثالها و من جاء بالسيئته فلايجزي الا مثلَها
هر كه نيكي بجا آورد مزد او ده برابر خواهد بود، و هر كه كار بد بكند جز مانند كار بدش كيفر نخواهد شد
سوره بقره آيه 261:
مثل الذين ينفقون اموالهم في سبيل الله كمثل حبه انبتت سبع سنابل في سنبله مائة حبة والله يضاعف لمن يشاء
داستان كسانيكه دارائي هاشان را در راه خدا صرف مي نمايند مانند داستان دانه ايست كه هفت خوشه رويانيده كه در هر خوشه صد دانه باشد و خدا براي هركه بخواهد چندين برابر مي گرداند،
سوره بقره آيه 245:
من ذالذي يقرض اللهَ قرضا حسنا فيضاعفه له اضعافا كثيره
كيست كه به خدا وام نيكو دهد كه خدا آنرا برايش چندين برابر گرداند
سوره نمل آيه 89:
من جاء بالحسنة فله خيرٌ منها
هر كه (روز رستاخيز) با حسنه و نيكويي آيد پس پاداش بهتر از آن براي اوست
سوره بقره آيه 152:
اذكروني اذكركم و اشكرولي و لا تكفرون
مرا ياد كنيد تا شكا را ياد كنم و ناسپاسي نكنيد
سوره ابراهيم آيه 7:
لئن شكرتم لازيدنكم و لئن كفرتم ان عذابي لشديد
همانا اگر سپاسگذاريد شما را فزوني دهم، و اگر ناسپاسي كنيد همانا كيفر من سخت است.
سوره مومن آيه 60:
ادعوني استجب لكم ان الذين يستكبرون عن عبادتي سيدخلون جهنم داخرين
مرا بخوانيد تا براي شما روا سازم كسانيكه از عبادت و بندگي من كبر و سركشي مي نمايند زود است كه با ذلت و خواري به دوزخ درآيند
تا اينجاي دعا حضرت امام سجاد عليه السلام خدا را با صفاتش مي خوانند و درواقع (به تعبير بنده) او را به اين آيات قسم مي دهند . اين كار در دعاها رايج است و تاثير زيادي در آماده شدن قلب فرد دعا كننده براي درخواست و استجابت دعا دارد. دريچه قلب را به روي فيوضات كه طلب كرده باز مي كند...