0

حرف هاي آسماني

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

حرف هاي آسماني

الهام ملكي
خدايا هميشه ياد تو مرا به اوج مي برد. هرگز تو تنهايم نمي گذاري و با كمك توست كه توانستم با تمام مشكلاتم مبارزه كنم و يك دنياي زيبا براي خود بسازم.
خدايا! تو هميشه و همه جا كنارم هستي و از تمام دردهايم باخبري و بدان ياد تو مرا به آرامش مي رساند و با عشق توست كه به آسمان پرواز مي كنم.
هرچه هستم فقط تو مي داني با داشتن تو به وسعت يك دنيا شادم. هر وقت كه دلم گرفته با تمام ناراحتي هايم به سوي تو دست نياز برمي دارم و در درياي معرفتت شنا مي كنم. و با زمزمه كردن ذكر توست كه روح و جسمم جاني دوباره مي گيرد براي ادامه زندگي.
مي خواهم برايت عاشقانه بنويسم كه تو بهترين معبودم هستي از اينكه دوستي به خوبي تو دارم خيلي خوشحالم.
تو از تمام دلتنگي هايم و روح پريشانم خبرداري پس خودم را به تو مي سپارم كه مي دانم فقط تو مي تواني دردم را درمان كني و خدايا روحم را آزادكن از همه پريشاني ها.
دستان خالي و پرگناهم را با يك قلب آكنده از عشق به سوي تو دراز مي كنم تا كمي از رحمت بي كرانت را به من عطا كني.
¤¤¤
دلم مي خواهد...
دلم مي خواهد مثل يك آبشار جاري باشم. مثل يك رود روان، مثل يك كوه استوار، مثل يك خورشيد سوزان و گرم، مثل يك غزل با احساس و ساده باشم.
مثل يك قناري شاد و سرحال، مثل يك دل مهربان و بي ريا باشم.
مثل يك گل زيبا و خندان، مثل يك انسان خوب و با سخاوت باشم.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

سه شنبه 8 شهریور 1390  2:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها