0

صدرعاملي: اكران فيلمم شبيه يك معجزه است

salarezeynab
salarezeynab
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6597

گزارش ايسنا از مراسم افتتاحيه‌ي «زندگي با چشمان بسته»

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

رسول صدرعاملي گفت: تا يك ماه پيش باورم نمي‌شد كه بتوانم «زندگي با چشمان بسته» را در يك جمع بزرگي ببينم و به نظرم اين اتفاق شبيه يك معجزه است.

به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين كارگردان سينما كه در مراسم‌افتتاحيه‌ي جديدترين ساخته‌ي سينمايي‌اش «زندگي با چشمان بسته» شامگاه گذشته ـ 6 شهريور ماه ـ در پرديس سينمايي ملت سخن مي‌گفت،ادامه داد: «زندگي با چشمان بسته» هنوز در شهرستان‌ها اجازه اكران ندارد.

وي تصريح كرد: اين مسايلي كه مطرح مي‌كنم، نشانه خوب بودن يك فيلم نيست اما فيلم‌ها مي‌آيند و مي‌روند و ما ياد مي‌گيريم كه افراد مهم هستند.

صدرعاملي در پايان سخنانش از همه بازيگران و عوامل فيلم «زندگي با چشمان بسته» تشكر كرد.

در ادامه‌ي برنامه كه اجراي آن را فرزاد حسني برعهده داشت، ترانه عليدوستي ـ بازيگر سينما ـ به روي صحنه دعوت شد.

بازيگر «من ترانه پانزده سال دارم» در سخناني براي حضور در اين برنامه اظهار خرسندي كرد و گفت:ازهمكاري دوباره با آقاي صدرعاملي پس از يازده سال در فيلم «زندگي با چشمان بسته» خوشحالم.

ترانه عليدوستي ادامه داد: متاسفم كه دو سال طول كشيد كه بتوانم «زندگي با چشمان بسته» را در كنار شما ببينم، احساس مي‌كنم كه در حال حاضر در خانه خودم هستم.

عليدوستي در پايان سخنانش با تشكر از رسول صدر عاملي گفت:اميدوارم آقاي صدر عاملي سالها زنده باشد، فيلم خوب بسازد و به من هم نقش‌هايي براي بازي بدهد.

در ادامه‌ي برنامه، تابلو فرشي از چهره‌ي ترانه عليدوستي به اين بازيگر سينما اهدا شد.

به گزارش ايسنا، در افتتاحيه اكران «زندگي با چشمان بسته»،رامبد جوان، پيمان معادي،‌سحر دولتشاهي، حبيب كاوش، فرج حيدري، محمدرضا دلپاك، علي سرتيپي، غلامرضا موسوي، آتوسا قلمفرسايي، علي كهن ديري ، هايده صفي‌ياري و.... حضور داشتند.

«زندگي با چشمان بسته» در ادامه فيلم‌هاي قبلي رسول صدرعاملي «ديشب باباتو ديدم آيدا»، «دختري با كفشهاي كتاني»، «من ترانه پانزده سال دارم» است اما اين‌بار داستان آن درباره‌ي يك دختر و پسر جوان و ارتباط آن‌ها با والدينشان است.

در اين فيلم ترانه عليدوستي، حامد بهداد، فرهاد آئيش، پريوش نظريه، فرهاد قائميان، پولاد كيميايي به ايفاي نقش مي‌پردازند و عاطفه رضوي، الهام پاوه‌نژاد، انديشه فولادوند، آناهيتا افشار، علي مرداني، گلاره شهبازيان، مهدي اسلام‌پور حضور دارند.

عواملي اصلي كه در اين پروژه با رسول صدرعاملي همكاري داشتند عبارتند از: گروه كارگرداني: دستيار اول كارگردان: درنا مدني، برنامه‌ريز: سهيل بيرقي، منشي صحنه: نائله شريفي، عكس: مريم تخت‌كشيان، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرساني، مدير صحنه: موسي شكيب، مدير فيلم‌برداري: فرج حيدري، دستيار فيلمبردار: فراز حيدري، صداي هم‌زمان: محمد مختاري، طراح گريم: سعيد ملكان، مسئول بدل‌كاران: ارشا اقدسي، مسئول هنروران: بهمن قوامي، مدير تداركات: داود معدني ، روابط عمومي: افسانه فراهاني، تهيه‌كننده محمدرضا تخت‌كشيان و محصول موسسه توليد فيلم آفتاب‌نگاران است.

انتهاي پيام

كد خبر: 9006-04524

یا حسین (ع)

دوشنبه 7 شهریور 1390  10:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها