0

کیک پنیر و توت فرنگی

 
somayeh_224
somayeh_224
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 584

کیک پنیر و توت فرنگی

مواد لازم:
بسكویت گندم ساقه طلایی 1 بسته (1 لیوان نرم شده)
كره  2 قاشق غذاخوری
خامه میهن 1 قوطی (3/2 لیوان)
پنیر خامه ای 200 گرم
ژله آناناس 1 پاكت
دریم ویپ 1 پاكت
ژله توت فرنگی 2 پاكت
 
طرز تهیه:
بسكویت ها را در آسیاب ریخته نرم كنید سپس كره را به آن اضافه كرده با دست ورز دهید تا وقتی كه كره آب شود و خوب جذب بسكویت شود. بسكویت را در قالب دایره ای مخصوص كیك پنیر كه اطراف آن قابل باز شدن می باشد ریخته و با قاشق روی آن را صاف كنید بطوریكه بسكویت در تمام سطح قالب بطور یكنواخت ریخته شود سپس قالب را در یخچال بگذارید تا خنك شود.
برای تهیه كرم، ژله آناناس را با 2/1 لیوان آب گرم مخلوط كنید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود سپس ظرف را كنار بگذارید تا خنك شود. پنیر خامه ای را در مخلوط كن ریخته سپس خامه+ دریم ویپ و ژله آناناس حل شده در آب را به آن اضافه كنید. مواد را خوب با مخلوط كن بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس كرم بدست آمده را بطور یكنواخت روی سطح بسكویت داخل قالب بریزید. ظرف را به مدت نیم ساعت در یخچال گذاشته تا كرم ببندد. پودر ژله توت فرنگی را در 1 و 2/1 لیوان آب گرم حل كرده و كنار بگذارید تا خنك شود .
ژله توت فرنگی را روی كرم ریخته سپس ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
اطراف قالب را باز كنید و اطراف آن را با پنیر خامه ای و چند توت فرنگی قاچ شده بر روی آن تزئین كنید
دوشنبه 7 شهریور 1390  7:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها