دونات سیب را تا سرد نشده، همراه با مقداری بستنی میل کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
آرد سه چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
نمک کمی
تخم مرغ یک عدد، هم زده
سیب 2 عدد
پودر دارچین مقداری برای پاشیدن روی دونات
بستنی وانیلی به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
* آرد، شکر و نمک را درون کاسه ای متوسط با هم مخلوط کنید.
* شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
* سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم های آن را جدا کنید.
* ابتدا تابه ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هر کدام از حلقه های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود.
* دونات ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن های اضافی آن ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آنها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید.
* دونات ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید.