0

قماچ(شیرینی نوروزی لار)

 
somayeh_224
somayeh_224
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 584

قماچ(شیرینی نوروزی لار)

قماچ(شیرینی نوروزی لار)


مواد لازم:
آرد سفید=1 کیلو
روغن=450 گرم

پودر قند=450 گرم
طرز تهیه:
آرد را با روغن و پودر قند خوب مخلوط می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.در صورتکه خمیر سفت بود کمی روغن به ان اضافه می کنیم.سپس خمیر را با وردنه روی سینی پهن کرده به طوریکه قطر آن بیشتر از 1 سانتیمتر نشود و سپس قالب می زنیم.در صورتیکه قالی مخصوص موجود نباشد می توانید با استفاده از یک لیوان خمیرها را بشکل دایره قالب بزنیم. کمی زعفران را در آب جوش حل کرده و با قلم مو روی شیرینی ها می کشیم.شیرینی ها را در سینی فر که قبلا چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می گذاریم.سپس شیرینی ها را به مدت 20 الب 25 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می پزیم.شیرینی ها پس از پختن کمی خشک هستند. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جانتان!

دوشنبه 7 شهریور 1390  6:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها