0

به همين سادگي

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

به همين سادگي

بدون برقراري ارتباط مناسب حل مشاجرات تقريبا امكان پذير نيست. در واقع اين كار مستلزم تمرين وتلاش است.
اگر مي خواهيد در برقراري ارتباط موفق باشيد به توصيه هاي زير توجه كنيد، يادتان باشد هيچكس در يك مشاجره «برنده» نيست. اگر هيچ راه حلي براي مشاجرات خود پيدا نكنيد معلوم مي شود هيچكدام از طرفين موفق نبوده است.
سازش امري ضروري در حل مشكلات است. قبل از مطرح كردن مشكلات، از اين امر اطمينان حاصل كنيد كه راجع به راه حل آنها از طريق سازش انديشيده ايد.
در طرح مشكلات مهم زناشويي سعي كنيد مثبت انديش باشيد.
با اين باور بحث را شروع كنيد كه هر رابطه اي اصلاح پذير است و شما براي بهبود اوضاع تمام تلاش خود را خواهيد كرد.
با صحبت كردن درباره مسائل مثبت شروع كنيد و سپس به طرح مشكلات بپردازيد.
يك شنونده خوب باشيد و براي درك اظهارات همسر خود تلاش كنيد، به عنوان مثال به او بگوئيد: «تا آنجا كه من متوجه شدم منظور تو اين بود كه...»
بدين ترتيب مي توانيد از درك درست حرفهاي همسرتان اطمينان يابيد.
در صورت شدت گرفتن مشاجره، آن را به زمان و مكان ديگري موكول كنيد.
مراقب «زبان بدن»، حالت چهره و تن صداي خود باشيد.
تحقيقات نشان مي دهد 55 درصد از مفهوم سخنان توسط حالت چهره بيان مي شود در حالي كه اين رقم در مورد كلمات تنها 7 درصد است.
صادق و صريح باشيد و بر روي مسائل واقعي تمركز كنيد، در غير اين صورت به هدف خود دست نمي يابيد.
اگر به راه حل مناسب دست نيافتيد حداقل سعي كنيد به شيوه اي خوشبينانه به سخنان خود پايان دهيد. به عنوان مثال: «من فكر مي كنم خيلي خوب شد كه ما احساسات خود را با يكديگر تقسيم كرديم. ما به حرف زدن ادامه مي دهيم تا اينكه به راه حل مناسبي دست پيدا كنيم.»
هرگز ادب را از ياد نبريد و به تحقير طرف مقابل نپردازيد. به هيچ عنوان عقايد همسرتان را تخطئه نكنيد. به جاي اين كار به حرف هاي او گوش دهيد و سپس به طور مودبانه دلايل مخالفت خود را بيان كنيد.
بر روي يك موضوع تمركز كنيد. اگر در مورد مسائل مالي بحث را شروع مي كنيد ناگهان ساير مسائل را پيش نكشيد. براي جلوگيري از شدت گرفتن مشاجره، تنها به يك موضوع بپردازيد.
در صورت لزوم از ديگران كمك بگيريد. كمك گرفتن از مشاوران گاهي مي تواند مسائل به ظاهر لاينحل را حل كند.

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

دوشنبه 7 شهریور 1390  6:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها