0

استيلي:بايد در زمين حرف‌هايمان را بزنيم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

استيلي:بايد در زمين حرف‌هايمان را بزنيم

سرمربي پرسپوليس با بيان اينکه براي استقلال کري نخوانده است، گفت: بايد در زمين بازي همه حرف‌هايمان را بزنيم.

حميد استيلي گفت: تمرين امروز را با نفرات کامل‌تري دنبال کرديم. امشب به مشهد خواهيم رفت تا يک تمرين 3 روزه جدي و يک بازي تدارکاتي را انجام دهيم.

وي افزود: مهم‌ترين هدفمان در اردوي مشهد اين است که تمرينات تاکتيکي و جسماني پرقدرتي انجام دهيم. خيلي زمان نداريم که بخواهيم به بازيکنان فشار زيادي بياوريم چون فقط يک هفته تعطيلي داريم به همين دليل تا حدودي مي‌توانيم به اهدافمان برسيم.

استيلي درباره اظهارات برخي از پيشکسوتان پرسپوليس و حمايت از وي در چند وقت اخير عنوان کرد: از تمام پيشکسوتان که من را حمايت کردند تشکر مي‌کنم مخصوصا از علي پروين که هميشه به من لطف دارد و مربي و معلم من بوده است. هيچ‌وقت يادم نمي‌رود وقتي مي‌خواستم فوتبال را کنار بگذارم به علي‌آقا زنگ زدم و از او اجازه گرفتم. هميشه رهنمودها و پيام‌هاي پروين را روي چشمم گذاشتم و به آن عمل کردم. من از ايشان به عنوان يک شاگرد که در روزهاي سخت به من کمک شاياني کرد، تشکر مي‌کنم.

سرمربي پرسپوليس درباره اينکه مظلومي اعلام کرده کري‌خواني را براي او زود شروع کرده‌ايد، گفت: براي استقلال و مظلومي کري نخوانده‌ام چون اهل اين کارها نيستم. هميشه به تيم بزرگ استقلال احترام مي‌گذارم ولي سعي خواهم کرد بهترين عملکردم را در دربي با کمک بازيکنان به نمايش بگذارم.

استيلي تاکيد کرد: انشاءالله سعي خواهيم کرد با يک بازي خوب دل هواداران خود را شاد کنيم. معتقدم زياد حرف زدن در اين باره خوب نيست و بايد بيشتر به فکر بازي کردن باشيم. البته باز هم مي‌گويم که اولين حريفمان ذوب‌آهن است و پس از آن به فکر دربي خواهم بود. ذوب‌آهن نيز تيم بسيار خوب و خطرناکي است.

منبع: www.varzesh3.com

دوشنبه 7 شهریور 1390  1:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها