0

مهمان شهدا در شب هاي قدر

ahmadfeiz
ahmadfeiz
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 20214

مهمان شهدا در شب هاي قدر

شب هاي قدر از بزرگترين شب هاي سال مي باشند كه در ماه مبارك رمضان واقع شده اند و سفارش زيادي در مورد شب زنده داري در اين شب ها خصوصا شب بيست و سوم شده است.پس از پخش گزارشي از مراسم احياي شب بيست و يكم در جوار شهداي تازه تفحص شده در معراج شهداي اهواز از صدا و سيماي مركز خوزستان، دلم خيلي هوايي شد، تصميم گرفتم كه در آخرين شب احياء، خود را به معراج شهدا برسانم و در اين مكان نوراني، شب بيست و سوم ماه مبارك رمضان را احيا و شب زنده داري كنم. از خود شهدا درخواست كردم ميزباني ام را بپذيرند و مقدمات حضورم را فراهم سازند.
پس از اطمينان از برگزاري مراسم، از ميدان بسيج اهواز به سمت معراج شهدا در سه راه خرمشهر راه افتادم. با راننده جوان خودرو، شروع به صحبت كردم وقتي متوجه حضور شهدا در آن مكان شد حالش منقلب شد.
پس از دقايقي به معراج رسيديم به پيشنهاد بنده، راننده هم براي زيارت شهدا به حسينيه اي كه پيكر مطهر شهدا در آنجا بود آمد.
حال و هواي عجيبي بود مات و مبهوت مانده بودم. هر چند بار نخستي نبود كه به اينجا مي آمدم ولي به اينكه براي هر بار آمدنم به اين حسينيه بهشتي بايد دعوت نامه اي جداگانه اي دريافت كنم ايمان داشتم.
حال راننده هم بهتر از من نبود سكوتي عجيب بر زبانش جاري بود. به كنار ضريح زيبايي كه پيكر مطهر شهدا در آن بود رفتيم پس از قرائت فاتحه اي، از راننده خداحافظي كردم ودر حسينيه نشستم.هنوز هم باورم نمي شد كه به معراج شهدا آمده ام زيرا نخستين باري بود كه شب هاي قدر را در اينجا شب زنده داري مي كنم.خانواده شهيد حمدان رضايي بنداني هم براي شب زنده داري به معراج شهدا آمده بودند از دين آنها خيلي خوشحال شدم و پس از سلام و احوال پرسي از آنها خواستم براي من هم دعا كنند.
اكثر شهدا گمنام هستند و آنهايي هم كه هويت شان مشخص است فقط واژه زيباي «شهيد» بر كفن آنها نوشته شده است. آرامش شهدا، آرامشي عجيب را بر سينه ها حاكم مي كند. اكثر كساني كه به معراج آمده اند جوانان و نوجوانان دهه 60 و 70 مي باشند كه يا جنگ را نديده اند و يا خاطره اي از آن دوران ندارند. با اعلام مجري برنامه هاي شب زنده داري آغاز مي شود. سوره هاي«روم» و «دخان» توسط قاريان قرآن قرائت مي شد و ثواب آن به روح شهداي حاضر هديه مي شود.
سخنراني حجت الاسلام و المسلمين حبيب پور از ديگر برنامه هاي احيا در جوار شهدا بود. وي در خصوص وظايف مسلمين در عصر غيبت سخناني ايراد كرد و سپس حاضران در رثاي حضرت علي (ع) به عزداري و سينه زني پرداختند.
به سراغ چند نوجواني كه براي شب زنده داري به معراج شهداي اهواز آمده بودند رفتم تا نظر آنها را در خصوص حال و هواي معنوي آنجا جويا شوم.
محمد امين اسعدي كه دانش آموز كلاس سوم رياضي فيزيك است. نخستين نفري بود كه لب به سخن گشود. وي احساسش را در يك كوتاه چنين بيان كرد : احيا گرفتن در كنار شهدا معنويت بيشتري دارد و انسان بهتر مي تواند با خدا ارتباط برقرار كند.
سعيد صحرانورد نوجوان ديگري كه از كمپلو به معراج شهدا آمده بود نيز چنين گفت: در اينجا انسان خودش را به خدا نزديكتر مي بيند و دوست دارد كه اين شب ها ادامه داشته باشد تا به خداوند نزديك تر شود تا در قيامت مورد لطف او قرار گيرد.عليرضا بصيري هم كه با سلام دادن به محضر شهدا، سخنان خود را چنين بيان كرد: ما امشب، فقط و فقط به خاطر شهدا به اينجا آمده ايم و از خداوند بزرگ مي خواهم تا در اين شب ما را هدايت كند تا بتوانيم رهروي خوبي براي راه سرخ شهدا باشيم .
پذيرايي مختصري انجام شد .خانواده هاي زيادي هم به معراج آمده بودند ، بچه ها هم از فرصت استفاده كردند و در حياط به همراه هم سن و سالان خود به بازي و شيطنت مي پرداختند.
دعاي ملكوتي جوشن كبير آغاز شد و مومنين با سوز دل و اخلاص هزار بار خداوند را با اسم ها يش صدا زدند هر كس در محضر شهدا گوشه خلوتي پيدا كرد تا با خداي خود راز و نياز كند .
سبحانك يا لا الله الا انت الغوث الغوث خلصنا من النار يا رب؛ حال و هواي معنوي خاصي در محفل حكم فرما شده و اشك هاي بندگان مخلص خدا در مقابل بزرگي و عظمتش جاري شده است ، هركس براي گرفتن حاجت خود از خداوند زبان حالي دارد ولي يك وجه مشترك وجود دارد كه همه شهداي والا مقام را واسطه قرار داده اند چطور مي شود خداوند واسطه هايي چون شهدا را رد كند .
از فضاي حاكم بر مجلس مي توان فهميد دل هاي جوانان و نوجوانان ايراني چه پاك و صاف است و چه بي ريا و مخلصانه با خداي خود نجوا مي كنند .از گوشه و كنار حسينيه صداي ناله ها بلند است و همه در حال راز و نياز و قرائت دعاي جوشن كبير هستند .
خيلي به حال هم سن و سالان خودم كه با روحانيت و معنويت خاصي در حال قرائت دعا هستند غبطه مي خورم. چه صفايي دارد دل آنها ، كاش دل ما هم مثل دل آنها صاف بود و به قول دوستان «شيشه خرده» نداشت.
دعاي جوشن كبير به پايان رسيد ، در فكر فرو مي روم خدايا ؛ يعني تا سال آينده زنده هستم تا بار ديگر در چنين مكان مقدس حضور يابم و يا اينكه در اين شب چه مقدراتي براي من توسط امام زمان (عج) امضاء مي شود .
خوشا به حال آنان كه در اين شب، حضرت مهدي(عج) «شهادت نامه » را براي آنها امضا مي كند و خوش به حال آنان كه در سال هاي گذشته «شهادت» آنها در چنين شبي به امضا ي مولا رسيد. «شهيد مهدي بهرامي» ،«شهيد محمد اصلاني» ، «شهيد سيد عيسي موسوي» ،«شهيد صانع ژاله» ، «شهيد كامبيز زالي» ، « شهيد اسحاق صابري نژاد » ، «شهيد مرتضي وزيني افشان» و... به سراغ چند نفر ديگر از جوانان حاضر در معراج مي روم .
حسام فرهاد زاده كه خود را فروشنده وسايل و ابزار الكتريكي معرفي مي كند احساس خود را اين گونه به زبان مي آورد :بار نخستي است كه به اينجا مي آيم و احساسم را نمي توانم بيان كنم زيرا تاكنون چنين احساسي نداشتم.
وي ادامه داد : در اينجا يك احساس ويژه اي به انسان دست مي دهد و تا زماني كه كسي به اينجا نيايد نمي تواند چنين احساسي را درك كند .
فرهاد زاده در پايان گفت : كار واقعاً بزرگ و خوبي انجام شده است كه احيا در كنار شهدا انجام شود ولي تبليغات خيلي خيلي كم بود.
مهرزاد مندني زاده هم ديگر جواني بود كه از ملي راه اهواز آمده بود چنين سخن گفت : در اينجا كه آمدم در مقابل شهدا احساس شرمندگي مي كنم زيرا راهشان را درست ادامه نداديم . وي افزود : احساس خوبي هم كه در اين مكان به انسان دست مي دهد اين است كه آن شفاعتي كه در همه جا از آن صحبت مي شود ما آن را به عينه در اين جا ديديم .قرآن را مي گشاييم و در مقابل صورت قرار مي دهيم ، دعاي قرآن به سرهم توسط حجت الاسلام و المسلمين شحيطاط قرائت مي شود .ناله ها در تاريكي حسينه به آسمان مي رود و همه از خداوند طلب مغفرت و آمورزش دارند .
دعا كه تمام شد سحري توسط بچه هاي مسجد علي بن موسي الرضا(ع) كمپلو و پايگاه مقاومت شهيد جهان آرا كه ميزبان برنامه هستند در بين مردم توزيع شد .
همه رهسپار خانه هايشان مي شوند ولي من دل نمي كنم نماز صبح را هم در همان مكان به جا مي آورم . چه صفايي دارد نماز خواندن در كنار شهدا ، خدا مي داند اين شهداي گمنام اهل كدام ديار هستند ، شايد يكي از آنها شهيد غلام سواري باشد ، شايد شهيد عباسعلي زنگنه ، شايد شهيد ارسلان عسكري سبز كوهي و شايد هم سردار شهيد محمد كريم ممبيني .
اگر مادر شهيد ابراهيم بايماني نژاد متوجه شود كه يكي از اين شهدا جگرگوشه اوست كه سال ها منتظرش بوده چه حالي پيدا مي كند . مادر شهيد عبدالرضا قبلي و يا مادر شهيد عبدالكريم لركي چطور .
پدر و مادر شهيد عزت الله اگدر نژاد تاب فراق فرزند را نداشتند و حالا چندسالي است در بهشت مهمان اويند.
مادر شهيد مسعود آرزومند هم پس از 30 سال چشم انتظاري ، چندي پيش به فرزندش پيوست ولي خانواده هاي شهيد يحيي ممبيني ، شهيد يارعلي محمدعلي زاده ، شهيد علي درافشان ، شهيد سيد ابوالحسن ميرسالاري و شهيد خسرو محمدي و هزاران لاله ي جاويد الاثر ديگر هنوز چشم به راه عزيزانشان هستند.
خدايا از تو مي خواهيم خبري خوش از همه شهداي جاويدالاثر ايران اسلامي به خانواده هاي چشم به راهشان برسان تا از درد هجران رهايي يابند.
پس از نماز به سراغ دو تن از سربازاني كه خدمت سربازي خود را در معراج شهدا مي گذرانند رفتم تا از حال و هواي خود برايم بگويند .محمود تقي پور كه از جوانان برومند روستاي حصار قره باغي همدان است ، چنين احساساتش را بيان كرد : نخستين ماه رمضاني است كه در اينجا هستم. گذراندن خدمت سربازي در معراج شهدا خيلي دوره خوبي مي باشد كه قابل توصيف نيست .
وي افزود : ما در اين جا براي مهمانان شهدا شربت و شيريني آماده و از آنها پذيرايي مي كنيم كه من از اين توفيق خيلي خوشحالم و خدا رو شكر مي گويم.
تورج قرباني هم كه از روستاي قمشه درود خرامان كرمانشاه خدمت سربازي را در معراج مي گذراند نيز با بيان اينكه احساساتش را نمي تواند بيان كند گفت : اين را مي دانم كه خداوند متعال خيلي ما را دوست داشت كه اجازه داد شب هاي قدر را در كنار شهداي عزيز دفاع مقدس شب زنده داري كنيم .
وي ادامه داد : اميدوارم اين شهدا شفيع ما شوند تا خداوند ما را مورد رحمت و مغفرت خود قرار دهد .
اين سرباز دلير وطن در پايان گفت : همه جوانان ايراني بويژه سربازان از جان گذشته مديون شهدا هستند زيرا اين امنيت و آسايش امروز كشور ايران با جانفشاني شهدا و ايثارگران بدست آمده و ما بايد بتوانيم راهشان را در دفاع از دين و وطن ادامه دهيم .
بعد از صحبت با اين دو سرباز عزيز به همراه دو تن از دوستان به نام هاي عباس فكوري و محمد صادق مويري كه از بچه هاي مسجد فاطميه كيانپارس اهواز هستند معراج شهدا را ترك و به سوي شهر روانه شديم تا با مقدراتي كه در اين شب هاي عزيز برايمان امضا شد به زندگي ادامه دهيم .

پیامبر (ص): صبر اگر به بیقراری رسید دعا مستجاب می شود.

عزیز ما قرنهاست که چشم انتظار به ما دارد!

دوشنبه 7 شهریور 1390  10:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها